Obavijesti

Show

Komentari 32

Marijan Cerovac iz 'Ljubav je na selu': 'Lijepo je na Tajlandu, a moja Patty je uvijek uz mene...'

Marijan Cerovac iz 'Ljubav je na selu': 'Lijepo je na Tajlandu, a moja Patty je uvijek uz mene...'
10

Za Marijanovu naklonost su se u ‘Ljubav je na selu’ natjecale Bahra i Mare, a on se zaljubio u Tajlanđanku. Sada žive u ‘rajskom gradu’.

VIDEO

Farmer Marijan Cerovac (72) iz 13. sezone realityja ‘Ljubav je na selu’, svoju sreću nije pronašao s kandidatkinjom iz emisije. Upoznao je Tajlanđanku Naranphat Madarat, zvanu Patty. Par danas živi na dalekom Tajlandu, gdje je, kako nam otkriva bivši farmer, puno sretniji nego u Hrvatskoj.

Evo kako izgleda unutrašnjost vile u Buzetu koju želi prodati Marijan i preseliti na Tajland
Evo kako izgleda unutrašnjost vile u Buzetu koju želi prodati Marijan i preseliti na Tajland

- Na Tajlandu je odlično živjeti, ali me još od prije nego što sam došao muče neki zdravstveni problemi. Sada sam bolje, ali sam osam dana bio u bolnici. Supruga je, naravno, uz mene - govori nam Marijan, koji je na Tajland stigao prije nešto manje od godine dana.

Žive u gradu Nakhon Sawanu, nešto manjem od Osijeka. Smješten je u srcu Tajlanda, u unutrašnjosti, a ime mu znači “nebeski” ili “rajski” grad.

- Najveća razlika između Tajlanda i Hrvatske je vrijeme. Sada je kod vas hladno, a tu je uvijek vruće. Za mene je zdravije biti ovdje, uživam u suncu. Supruga i ja živimo blizu velikog šoping centra, jedan od najvećih u Tajlandu, nema što nema. Baš smo i danas bili tamo. Većinu vremena se opuštamo - priča nam.

Prvi put ga odbila

Patty i njega spojila je neobična ljubavna priča. Još tijekom snimanja emisije, upoznali su se na internetu, a ona je tada radila u Budimpešti. Buzećanin joj se javio, spakirao kofer i otišao za Mađarsku, a ostalo je povijest.

- Ja sam joj poslao poruku, ona mi je samo napisala “Halo”; i počeli smo pričati. Odlučio sam otići po nju u Budimpeštu jer je pristala da bi došla u Hrvatsku. Kada sam prvi put stigao, otkantala me. Ja sam već bio u Zagrebu kada mi je zazvonio telefon. Zvala me i objasnila da nije imala interneta te da se nije mogla javiti. Čekao sam od 3 ujutro do 9 ispred mjesta gdje je živjela, a onda sam se dva dana kasnije opet vratio po nju - prisjeća se Marijan njihovih početaka.

Njihov početak nije bio jednostavan, jer su njegovoj sadašnjoj supruzi zakoni ograničavali boravak i rad u Lijepoj Našoj. No, Marijan nije htio izgubiti Patty pa se za sve pobrinuo.

- Patty je imala vizu za rad u cijeloj Europi, ali sam joj morao odmah pronaći posao.

Išli smo na policiju prijaviti je, tri mjeseca smo rješavali papire. Do zadnjeg dana mi je bilo napeto jer sam joj trebao pronaći posao jer bi je inače izbacili iz države. Pomogli su mi i prijatelji, i sve je uspjelo - priča nam.

Zbog nje prodao vilu

Nakon burnog početka, par je svoju ljubav odlučio ozakoniti. To su napravili pred kamerama RTL-a u posljednjoj epizodi te sezone emisije. Tada su se farmeri nekoliko mjeseci nakon snimanja susreli sasvojim kandidatkinjama, a Marijan je sve iznenadio kada je stigao sa svojom tajlandskom odabranicom. To mu je bilo četvrto vjenčanje.

- Četvrti mi je brak, ali osjećam se kao da mi je prvi jer je Patty stvarno uhvatila moje srce - rekao je

Marijan i dodao da mu je pao kamen sa srca - otkrio je tada bivši farmer, a kandidatkinje Bahra i Mare ostale su šokirane.

Iako su se prvo skrasili u Hrvatskoj, Patty je velika želja bio povratak doma. Marijan joj je to ispunio pa su se zajedno uputili za Tajland. Buzećanin je svoju otprilike 250.000 eura vrijednu vilu u Istri dao na prodaju.

- Dugoročno se, bit ću iskren, vidim u Tajlandu, i to definitivno! Otkad sam došao u Hrvatsku, ovdje nemam sreće. Jedina lijepa stvar koja mi se dogodila jest da sam upoznao Patty jer, da sam ostao u SAD-u, ne bih je nikad upoznao. A sad smo skupa i možemo zajedno planirati budućnost. Čim ovdje prodam kuću, selim se iz Hrvatske na Tajland - otkrio je kada je prodavao kuću.

Šokirana Bahra

Za Marijanovu su se naklonost u emisiji natjecale Bahra Zahirović, Mare Sučić i Radmilu Galović. Marijan je bio najstariji natjecatelj te sezone, a možda i najkontroverzniji. Gledatelji su se čudili kada je gospođe koje su se prijavile u emisiju pitao imaju li kredit, ali i kada se žalio da kandidatkinje nisu “dovoljno vitke”.

- Treba biti zgodna i vitka, društvena i iskrena. Ali najvažnije od svega mora me poštovati, kao i ja nju. Mora postojati međusobno razumijevanje - rekao je i objasnio da mu je važno da njegova odabranica nema kredit, jer je ranije imao loša iskustva s djevojkama koje su ga “htjele pokrasti”.

Gledatelje je također iznenadilo i oduševilo farmerovo iznenadno vjenčanje, pa su ih vjerno pratili na društvenim mrežama gdje su dijelili trenutke iz svoje svakodnevice. Tako je Marijan pokazao da je Patty dekorirala njegov dom budističkim kipićima i ukrasima, da su nabavili macu, ali i kako je proteklo njihovo prvo zajedničko putovanje.

Živio u SAD-u

Prisjetimo se, Istrijan je čak 40 godina proveo u SAD-u. Tamo je otišao trbuhom za kruhom 1968., a radio je kao vozač party autobusa, u kojem je imao priliku upoznati brojne holivudske face. Tako je vozio Sylvestera Stallonea, Arnolda Schwarzeneggera i Oprah Winfrey, koju je iz Bostona vozio za Miami. Kako je to bio dug put, Oprah im je spremala sendviče.

Paramount+ Party

Jednom je prilikom otkrio i tko mu se svidio, a tko baš i nije.

- Stallone mi se nije svidio. Ostao mi je dužan 200 dolara. Vozio sam ga do jedne zgrade gdje se želio fotografirati i sve sam mu dogovorio, ali to su takvi ljudi, napraviš im uslugu i onda tko te šiša. Schwarzenegger je OK. Iznenadilo me što uopće nije tako velik kao na televiziji. Tamo naprave da izgleda kao gigant, ali nije takav u stvarnosti - kazao je Marijan svojevremeno za RTL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...
Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka
'NIJE JOJ LAKO'

Ivana Knoll uskočila u ružičasti bikini pa otkrila što ju sve čeka

Da će ponovno bodriti Hrvatsku reprezentaciju na Europskom prvenstvu, otkrila je prije mjesec dana