Obavijesti

Show

Komentari 25

Marijana Batinić: Premalo se priča o tegobama kroz koje žene prolaze u trudnoći. To su traume

Marijana Batinić: Premalo se priča o tegobama  kroz koje žene prolaze u trudnoći. To su traume
15

Nisam jedina i trebamo više razgovarati o svemu što mame prolaze, kako u trudnoći tako i nakon poroda, lakše je kad znaš da nisi ni sama ni luda, napisala je

VIDEO

Televizijska voditeljica Marijana Batinić (39) je u slatkom iščekivanju sa suprugom Matejem Pašalićem. Golupčići bi 'svaki čas' trebali dobiti drugu djevojčicu, a Marijana je na Instagramu objavila video na kojem škarama šiša jastuk.

- Nemojte se čuditi ako vas ulovi ludavica i nenormalna potreba za pospremanjem - rekla je na snimci, a potom napisala: 'Čitala sam o tom famoznom gniježđenju pa sam pokušala mužu koji mi se ruga prenijeti sve što sam o svom stanju naučila, naravno - uz pomoć interneta. Nije ga se baš dojmila moja priča. Gniježđenje ne podrazumijeva šišanje jastuka'.

Zaim je objasnila zašto je objavila taj video.

- Jer mi se čini da se premalo priča o tegobama i emotivnim stanjima kroz koje žene u trudnoći prolaze... čast iznimkama. To što nam je teško i progovaramo o tome ne znači da smo obijesne ili nezahvalne - napisala je.

Marijanu je zanimalo jesu li se i druge žene, koje je prate na Instagramu, u zadnjim danima trudnoće našle na emocionalnom i hormonalnom roller coasteru.

Marijana je počela odbrojavati: 'U 9. sam mjesecu trudnoće...'
Marijana je počela odbrojavati: 'U 9. sam mjesecu trudnoće...'

- Ti si ošišala jastuk, ja sam kosu. Hormoni divljaju na najjače. Tko nije prošao kroz to, ni ne zna kako nam je - odgovorila joj je jedna obožavateljica.

- Nisam jedina i trebamo više razgovarati o svemu što mame prolaze, kako u trudnoći tako i nakon poroda, lakše je kad znaš da nisi ni sama ni luda. Odgovornost, briga, strah i nažalost nerijetko opravdan... Traume su to o kojma se premalo priča - zaključila je Batinić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina