Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Marijana Batinić: U poslu mogu parirati svakom seoskom dečku

NIŠTA JOJ NIJE PROBLEM ‘Seoska’ cura Batinić kaže kako je još kao djevojčica imala kozlića Šimu, a vozila je i traktor te sadila sve od blitve do krumpira

Foto: promo

Ljubav uvijek zaslužuje šansu, tvrdi voditeljica Marijana Batinić (35). Osim što se družila s novim kandidatima osme sezone RTL-ova showa 'Ljubav je na selu', Splićanka je naučila i vrijedne vještine na farmama.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1195982 / ]

S ekipom emisije je proputovala cijelu Hrvatsku, a posjetila je i ugostitelja Mateja Marenića (25) u Krasnu u Lici. Tamo se primila sjekire i nacijepala drva, što joj nije prvi put.

- Još kao dijete sam obožavala sve te fizičke poslove na selu i ništa mi nije strano. Cijepala sam drva, vozila frezu s prikolicom, traktor, kopala sam, sadila sve od blitve do krumpira - kaže Marijana. Dodaje kako u poslu može parirati svakom seoskom mladiću. 
Ličanin je to primio s oduševljenjem, a voditeljici je dobro došlo malo rekreacije u prirodi. Odlučila je simpatičnom farmeru pronaći srodnu dušu koja bi došla kod njega u Liku.

Foto: Maja Bota za RTL Super-Marijana: Vještoj Splićanki nije prvi put da se primila sjekire i nacjepala drva

- Želim pronaći otvorenu, vrckastu, pametnu i ‘opičenu’ djevojku. Ne bi htio neku djevojku koja samo misli na šminku i noktiće - rekao je Matej. Dodaje kako se u budućnosti vidi sa suprugom i dvoje djece. Marijana je otkrila kako od domaćih životinja voli najviše koze, a s jednom se odlučila i pomaziti na snimanju.

- Moji baka i djed su ih imali na selu dok sam bila mala. Jednog kozlića sam prisvojila. Zvao se Šime i obožavala sam ga. Jedine domaće beštije koje mi lede krv u žilama su odrasle krave i bikovi - kaže voditeljica. 

Foto: promo

Da li će 10 farmera i farmerica uspjeti pronaći ljubav života, moći ćete pratiti već ove jeseni.

'Ljubav je na selu'

Voditeljica Marijana preferira zdrav život na farmi, a jedino joj se od odraslih krava i bikova, kako kaže, ledi krv u žilama

Naši partneri pišu
Message