Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
111 komentara

Marijana i Hakija spavali u istoj sobi, cure je napale: 'Ku*vasto'

Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni, objasnila je svoj stav Perka koja se također bori za Hakiju

Foto: RTL
111 komentara

Farmeri su jučer upoznali svoje ''zlatne djevojke'', a brzi spojevi nastavili su se i večeras. Farmer Valter Krastić upoznao je Anitu Mokos iz Zagreba.

- Zgodan, visok, vitalan, lijepo građen, lijepe plave oči…baš po mom ukusu - komentirala je Anita Valtera. Valtera je najviše zanimalo od kuda su njegove kandidatkinje, a one su komentirale da je farmer markantan i ljepši uživo nego na TV-u. '

- Malo sam imala tremu i ostala sam zatečena jer je ljepši ovako uživo nego na videu - rekla je jedna kandidatkinja. Za razliku od njegovih dama, Valter je bio šutljiv, no njima je ovakav još zanimljiviji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najmlađi farmer Josip Tratnjak dočekao je svoje djevojke i počeo ih propitkivati čime se bave, gdje žive i koji su im hobiji. I dok je jedna djevojka otkrila da joj je hobi volontiranje u pučkoj kuhinji i pomaganje potrebitima, nešto mlađa se pohvalila da joj je hobi šminkanje, što je mladog farmera iznenadilo. Josip se odmah pohvalio svojim disco-plesom pokazujući pokrete curama, ali djevojke nisu bile zadovoljne njegovim glazbenim ukusom – narodnom glazbom. No, kad je pred Josipa stala Martina, odmah joj je priznao da je samo nju čekao te je pohvalio da uživo izgleda još ljepše.

- Martina mi je favorit, jako mi se svidjela, voli sve što i ja, još je samo moram naučiti plesati - zaključio je Tratnjak.

Nakon brojnih razgovora došlo je vrijeme da se farmeri i njihove odabranice opuste na tulumu, a brzo se otkrilo i da među kandidatkinjama farmera Mire Vojvodića ima i ljubomore. Naime, Miro je Ireni napravio prsten od špage, a kad je to vidjela Blaženka, shvatila je da bi njegova gesta mogla biti ozbiljna.

- Morat ću se više potruditi oko njega - komentirala je.

Foto: RTL

Dušan Golubovac otkrio je da se na tulumu družio sa svima, ali jednim je okom budno pratio što rade i s kim se druže njegove djevojke.

- Ivanka mi je jako privlačna, ali je užurbana i jedva je pratim. Malo ostanem sa strane i ne uspijem pohvatati sve konce - nasmijao se na svoj račun Dušan.

Foto: RTL

Dok su jedni plesali, drugi nisu gubili ni sekunde. Farmer Hakija Špago zaplesao je s Marijanom Črlenec, no u jednom trenu plesni je par izmijenio strasne poljupce. Sve je to vidjela druga Hakijina kandidatkinja.

MARIJANA U LJUBAVI NA SELU Vratila se u show: Nakon Jacka i Srećka, strasno ljubi Hakiju...

- Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni - objasnila je svoj stav Perka Klobučar.

- Mislim da se ta doza emocija poklopila i to je to - otkrio je Hakija svoje mišljenje o kandidatkinji Marijani te dodao da za poljubac i nije potrebno upoznavanje.

- Poljubac je sasvim prirodna stvar. Ja ne osjećam nešto posebno, ali ne isključujem da se u budućnosti neće dogoditi nešto više - objasnio je Hakija, a Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade, gdje je išla kod farmera Srećka napraviti show, sada zaljubljena.

 - Evo, neka stoji da sam se ja zaljubila, eto, to je to, neka stoji - rekla je Marijana, koja je završila s Hakijom u sobi iza zatvorenih vrata.

Foto: RTL

Martina je komentirala da je s mladim Josipom provela tri sata pričajući, a on je zaključio da se u nju zaljubio.

- Za dobre stvari treba vremena - sigurna je Martina.

Jutro nakon tuluma djevojke su se okupile za stolom.

- Ja sam mu pokušala prići, ali vidjela sam da se povezao s Marijanom pa sam se povukla - otkrila je Perka zašto nije pričala s Hakijom.

- Moja privatnost je moja privatnost i ne kanim je dijeliti ni s kim - rekla im je Marijana.

 

Foto: RTL

Voditeljica Marijana upitala je Hakiju što se dogodilo s Marijanom, ali ona je odlučila ispričati svoju priču.

- Obukla sam pidžamu i išla spavati, a svoju sobu sam iznajmila drugim djevojkama - rekla je Marijana, a Hakija je izjavio da se lijepo naspavao.

- Spavali smo u istoj sobi, ali spavati skupa i u istoj sobi nije isto - pokušala se obraniti Marijana od zadirkivanja ostalih kandidatkinja.

- Možeš li se zamisliti na Hakijinoj farmi trajno? - pitala je voditeljica kandidatkinju Marijanu.

- Naravno! - rekla je Črlenec, a Hakija je rekao da je to vrlo hrabro te dodao da je malo ubrzala s nekim zaključcima.

Foto: RTL

Martina je komentirala da je Josip već zaluđen njom, a ona još nije sigurna što bi osjećala.

Došlo je vrijeme eliminacija, kod svakog farmera ostat će po tri djevojke, a one koje idu kući dobit će cvjetne narukvice.

Led je probio Hakija, a cvjetnu narukvicu dao je na kraju Perki uz objašnjenje kako je očekivao da će mu prići nakon što su se upoznali.

- To sam pretpostavila. Nisam osoba koja stane pred lika, sjeda mu u krilo i ide spavati s njim da bih došla do finala - zaključila je Perka te dodala da se kandidatkinja Marijana ponaša 'ku*vasto'.

LJUBAV JE NA SELU Neugodni brzi spojevi: Ivanka došla s povezom preko oka...

Dušan je odlučio kući poslati Nadin.

- Ipak nije treća sreća - rekla je ona. Valter je odlučio da dalje ne ide Anita.

- Stekla sam dojam da on više voli vitkije nego krupnije žene. Mislim da je tu malo površna osoba, ali što je - tu je - rekla je.

Kao najmlađi farmer, Josip Tratnjak imao je točan broj kandidatkinja pa je ovaj put bio pošteđen izbacivanja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message