Obavijesti

Show

Komentari 226

Marijana se ne vraća u Šibenik, Nemeš želi vezu i nakon BB-a

 Marijana se ne vraća u Šibenik, Nemeš želi vezu i nakon BB-a
10

Nakon što je Nemeš ušao u dvorište kuće Marijana i on su pričali što će biti kada izađu van. Rekla mu je da ona ne bi dalje sama, a on joj je rekao da neće morati

VIDEO

Marijana, Bojana i Tamara u dvorištu su tračale Nirmala. Marijana je zaključila da joj se čini ok osoba iako misli da je nesiguran. Veliki Brat ukućanima je dodijelio novi tjedni zadatak nazvan 'Big Brother turneja'. Kako bi ispunili zadatak na dva sobna bicikla moraju 'prijeći' dvije tisuće i 300 kilometara. Nakon što mu je Nirmal odlučio prepustiti svoje mjesto da ode na zabavu u glavnu kuću, Nemeš je u ispovjedaonici rekao da će mu oprati rublje. Da bi prisustvovao zabavi u kući Nemeš je morao izvršiti tajni zadatak u roku od četiri sata te nagovoriti još tri stanara otpada da mu prepuste svoje mjesto kako bi umjesto njih mogao otići na zabavu. Bio je presretan nakon što mu je Duško odlučio 'pokloniti' svoje vrijeme dok je Dragana komentirala kako će ona to drugi put napraviti jer želi biti na zabavi.

- Mislim da počinjem 'pucat' jer sam se previše suzdržavala. Neki ljudi su tako bljak prozirni - rekla je Marijana koja je nakon toga otišla u ispovjedaonicu.

Priznala je da ne zna zašto je živčana. 

Marijana: Dražen me izbacuje iz takta, pravi se glup

Malo sam živčana. Ne znam zbog čega, takva sam se probudila. Možda sam se ustala na lijevu nogu, rekla je Marijana i priznala da je Dražen izbacuje iz takta zbog nekih sitnica, a posebno zbog toga jer se pravi glup.

Lester i Nikola su započeli voziti bicikl kako bi napravili prvi dio zadataka, odnosno, 'odvozili' 112 kilometara. U to vrijeme Veliki Brat je stanarima otpada uključio TV ekrane kako bi vidjeli kakav su zadatak ukućani dobili. Kako bi im skratio kilometražu koju moraju 'odvoziti' u tri sata su od mesa morali napraviti kobasice. S obzirom da su uspješno izvršili zadatak, Veliki Brat je stanarima smanjio broj kilometara koje moraju 'odvoziti' zbog tjednog zadataka. Dok su Marijana i Tamara tračale Dražena za to vrijeme su ih Nemeš, Horvat i Duško promatrali na ekranu.

- To je postalo pretjerano. Ne može biti kriza da ne znaš koliko je jedan plus jedan - rekla joj je Marijana za Dražena.

Soraja: Ja sam psiholog i znam kada netko laže

Horvatu je Veliki Brat zadao tajni zadatak pa je morao smisliti neke priče i ispričati ih stanarima. Ukoliko oni u njih povjeruju i on će moći prisustvovati zabavi.Soraji je slagao da Slavica ima silikone, no ona mu nije povjerovala.

- Stvarno ću se naljutiti jer mi ne vjeruješ - rekao joj je Horvat.

Soraja mu je rekla da to nju ne zanima i da dalje misli da laže.

- Ja sam psiholog i znam kad netko laže - rekla je i poručila mu da laže nekog drugog.

Nakon što se Nemeš pojavio u dvorištu ukućani su mu oduševljeno potrčali u zagrljaj.

'Radojka ti je prodala obje krave'

Horvat je nakon što mu Soraja nije povjerovala smislio novu priču. Dušku je rekao da je čuo da mu je supruga Radojka  prodala obje krave.

- Nije valjda, to je nemoguće - rekao mu je Duško te dodao da su se dogovorili da će možda prodati samo jednu.

Ema je povjerovala u Horvatovu priču da Nemeš pije tablete za spavanje pa je nakon toga to odlučila reći Velikom Bratu. Nakon toga i Duško je odlučio 'olakšati' dušu. Rekao je da ne zna kome može vjerovati, Horvatu ili ženi.

- Ženi nikad ne treba vjerovati. Prijatelj bi trebao biti iskren. Nema razlog da me laže - rekao je Duško i zapitao se da li ga Horvat možda ipak zafrkava.

Nemeš: Sve ćemo vidjeti kad izađemo van

Marijana i Nemeš su se ljubili dok su ih Tamara i Bojana gledale. Nakon što su one otišle, 'golupčići' su počeli pričati. Marijana je Nemešu rekla kako ne bi voljela biti sama, a on joj je rekao da neće morati te da će vidjeti kad izađu van kako će nastaviti. Nakon toga su se samo ljubili i gledali. Priznala je da su joj krize sve češće i da je sve luđa.

- Ti sam sebe ne možeš kontorlirati - rekla mu je Marijana. 

Nikola je Marijani rekao kako jedva čeka da izađe iz BB kuće i vrati se kući, no Šibenčanka ne razmišlja isto kao i on. Rekla mu je kako vjeruje da više nema dom. On ju je pitao znači li to da se nakon izlaska iz BB kuće ne planira vratiti u Šibenik, a Marijana mu je odgovorila potvrdno.

Slavica dobila Georgeovu otrovnu strelicu

Veliki Brat je Horvatu rekao da je uspio izvršiti svoj tjedni zadatak. Na ekranu se pojavio George koji je svoju otrovnu strijelu uputio Slavici.

- Tamara me iznenadila da pretjerujem, za Horvata mi nije čudno, Emi poruka da sam se samo šalio iako mi je bila dosadna u početku, Bojana me isto malo iznenadila, o Draženu nemam što reći jer se sve zna, a totalno sam razočaran u Slavicu - rekao je George.

Dodao je da su mu javili da ga je često tračala te joj je rekao da je iskompleksirana. Za kaznu joj je dao zadatak da mora spremati jelo svaki dan u kući i na otpadu i nakon toga sve oprati u kući. Slavica mu je rekla da je pogrešno informiran i da ga nije tračala te poručila da prouči što znači riječ kompleks i kako se ponašaju takve osobe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 226
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'