Obavijesti

Show

Komentari 205

Soraja je izvrijeđala Draganu: Kako je glupa, to je neviđeno

Soraja je izvrijeđala Draganu: Kako je glupa, to je neviđeno
9

Dragana se NIrmalu požalila kako misli da je Soraja ignorira. Prsatu ljepoticu to je naljutilo i zapitala se što točno Dragana želi od nje, više pažnje ili da je nominira

VIDEO

Dok je Duško masirao Draganu, Nirmal je Soraji i Horvatu rekao da mu je Dragana rekla kako misli da je Soraja ignorira.

- Kako je glupa, to je neviđeno - rekla mu je Soraja i zapitala se što ona zapravo želi od nje, njezinu pažnju ili da je ne nominira.

Soraja i Nirmal za to vrijeme su pokušavali razraditi taktiku kako bi Duško počeo nositi periku. Nakon što su ga uspjeli nagovoriti uspješno su izvršili svoj tajni zadatak.

- Vi ste ludi, ne mogu vas gledati - rekla je Dragana Dušku i Horvatu koji nije krio oduševljenje Duškovom perikom.

- Kopira me, sad sam ljubomoran. Njegova je gušća, ja imam takvu frizuru kad izađem od frizera - rekao je Horvat Velikom Bratu kada su Duško i on bili u ispovjedaonici. 

'Dražen je na zadataku ili je pukao'

Stanari kuće za to vrijeme su punili maleni bazen vodom kako bi im Big Brother skratio kilometre koje u sklopu tjednog zadataka moraju 'odvoziti' na dva sobna bicikla. Mokri su razdragano pljeskali nakon što im je Veliki Brat rekao da im je put do Omiša skratio na 112 kilometara. Marijana i Tamara 'vozile' su bicikl i komentirale Draženovo ponašanje.

- Ili je na zadatku ili je 'puka', ovdje je opasno vide to psiholozi, ja sam zabrinuta - rekla je Marijana.

Stanari otpada bili su oduševljeni kada im se pridružila Slavica jer zbog Georgeove otrovne strijele mora kuhati u kući i na otpadu. Zaplesala je s Duškom koji je oduševljeno pjevao i pokazivao svoju periku. Da bi izvršili zadatak Lester, Nikola i Dražen dobili su zadatak da moraju otpjevati klapsku pjesmu kako bi im Big Brother smanjio kilometražu.

Za to vrijeme su Marijana, Tamara i Bojana opet tračale Dražena.

- Bio mu je gušt pomoći mu. Meni on drugačije izgleda. Ima čudne neke izraze lica. Ne sviđa mi se to nikako - rekla je Marijana. Bojana je dodala da sigurno puca te da misli da nije na zadatku nego da ima problema i da mu treba pomoći.

Tamara: Dražen nas iritira

Big Brother ih je nakon toga pozvao u ispvojedaonicu. Bojana je rekla da ne razumije Draženove postupke dok je Tamara komentirala da čim progovori iz njegovih usta izađe neka glupost i da ih iritira.

Nakon toga Dražen je došao do Tamare i rekao joj da će do početka petog mjeseca biti tužan dok mu je ona rekla da se prije mora početi smijati. Za to vrijeme Marijana je s Nikolom pričala dok je bila u sobi za pušenje. Kazala je da neće otići u Šibenik nakon završetka showa i da će njezina kćer Korina ići gdje god ona bude.

- Ja uvijek mislim da kada netko radi takve stvari da nešto i prije nije bilo u redu - rekao je Nikola, a Marijana se složila da je to vjerojatno tako. 

Nemeš strasno ljubio Marijanu na zabavi

Nakon toga u kući je priređena zabava na koju su stigli i stanari otpada, a Nemeš je mogao ostati pola sata duže. Čim je vidio Marijanu strasno ju je poljubio.

Bojana se Nirmalu požalila kako bi htjela izgladiti stvari sa Sorajom. Nakon što su napustili kuću Nirmal joj je prenio što mu je rekla. Soraja mu je rekla da joj je drago zbog toga i da nikada ništa loše nije rekla o njoj. Dok su ukućani plesali Marijana je razgovorala s Draženom.

- Normalno je da nam nedostaju naši. Ne treba misliti što se događa van kuće. Samo se opusti i uživaj - rekla mu je te priznala da je čudan jer zaboravlja stvari što njih izluđuje.

Nakon toga Nikoli je rekla da joj je žao što su ga tračale i da misli da je Tamara pretjerala s komentarima u vezi s njim. Nakon povratka u kuću Tamari je rekla da joj u početku nije bila draga dok joj je sada super.

- Bila si mi kao neki uljez i nisam znala kakve su ti namjere - rekla joj je Marijana.

Lester i Nemeš uništavali kućni inventar

Big Brother je pozvao Lestera i Nemeša u ispovjedaonicu zbog uništavanja stvari u kući.

- Takvi smo ti mi otpadnici, što da radimo - rekao je Nemeš nakon čega su se oboje ispričali zbog toga.

No, nakon nekog vremena Lester se ponovno našao u ispovjedaonici. Veliki Brat ga je pozvao jer je bacao boce i uništio lampu. Zbog toga je zabava u kući bila završena za sve stanare otpada osim za Nemeša. S Marijanom je nakon toga zaplesao u dvorištu na pjesmu 'Poklonit ću joj nebo', grupe Vampiri.

'Moraš shvatiti tko su ti pravi prijatelji ovdje'

Nakon toga su nakratko završili u bazenu gdje su se ljubili i grlili, a na odlasku iz kuće Slavica mu je rekla da mu savjetuje da mora shvatiti koji su mu pravi prijatelji od onih koji su tu samo zbog neke namjere. Soraja i Dragana su s Horvatom komentirale Lesterovo ponašanje u kući tijekom zabave. Dok je Horvat rekao kako je to njemu super, obje su se složile da je pretjerao. Nirmal je komentirao da je strašno koliko je tračeva bilo tijekom zabave. Horvat je Nirmalu rekao kako bi želio Marijanu pitati zašto si je dozvolila takvo ponašanje u kući. Nakon što je Nirmal Soraju pitao da li je popričala s Tamarom ona mu je odbrusila da nema što pričati s njom. Rekao joj je da je možda dobra osoba iako je plesačica.

- Drago mi je da me takve osobe ne vole. Ne mogu pričati s osobama koje su u oblacima - zaključila je Soraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 205
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta