Obavijesti

Show

Komentari 24

Marijane Seifert nema više od pet mjeseci: Ovo su svi detalji istrage o njezinom nestanku

Marijane Seifert nema više od pet mjeseci: Ovo su svi detalji istrage o njezinom nestanku
15

U trenutku nestanka Marijana je bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice

VIDEO

Policija nešto više od pet mjeseci traga za Marijanom Seifert (37), pobjednicom regionalnog Big Brothera 2011. godine, koja se sa zagrebačke adrese na Savici udaljila 27. travnja, te joj od tada nema ni traga. Njezin nestanak prijavio je suprug Karlo

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

HGSS se uključio u potragu za Marijanom: 'Struje su jake, trebamo biti oprezni' VIDEO

Marijanine osobne stvari pronađene su na Mostu mladosti nedugo nakon što je prijavljen nestanak. Upravo zbog toga istražitelji su se fokusirali na područje rijeke Save. HGSS, ronioci specijalne policije, dronovi, policija, krajem travnja krenuli su u potragu za nestalom. Pročešljali su korito rijeke Save oko Mosta mladosti i obalu no, Marijanu nisu pronašli. 

Zagreb: Peti dan potrage za nestalom Marijanom Cvrljak

Također, sredinom kolovoza, policija je iskoristila prigodu zbog niskog vodostaja Save i odlučila intenzivirati potragu za bivšom pobjednicom Big Brothera. Ponovno su pretražili područje oko Mosta mladosti i nizvodno. Nažalost, ni tada nije bilo napretka u istrazi za nestalom. 

Zagreb: Na području rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane traje potraga za nestalom osobom

Ivo Kovačević, Marijanin otac, pomagao je policiji kada su krenuli u potragu krajem travnja. Obitelj nestale živi u Kninu, u obiteljskoj kući, gdje je ona i odrasla. Kako je ranije izvijestila Slobodna Dalmacija, Marijanu su posljednji put vidjeli za Uskrs ove godine, kada su je posjetili u Zagrebu. 

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji

Maja Kovačević (31), Marijanina sestra, nedavno je ušla u srpski show 'Zadruga 6', gdje je iznijela vlastite tvrdnje o nestanku sestre.

- Ja sam odmah imala osjećaj... Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponijela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode. Znala sam. To je rijeka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače, svaki dan od 0 do 24, svaki dan. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih, da dođem ovdje, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija - rekla je tada i dodala: 

- Moj otac je otišao kod čovjeka, koji zaista mnogo zna, u nadi da može vidjeti, da nam pomogne. Ispričao nam je neke detalje, garantirao u istinitost tvrdnji i rekao da će financirati cijelu potragu. To je najnovija informacija, to sam saznala deset dana prije nego što sam ušla u 'Zadrugu'. Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše.

Sestra nestale BB Marijane: 'Mama plače od jutra do mraka, mislili smo i da ju je netko ubio'
Sestra nestale BB Marijane: 'Mama plače od jutra do mraka, mislili smo i da ju je netko ubio'

Podsjetimo, Marijana Seifert ima dvoje djece. Ona i suprug Karlo dijete su dobili u prosincu 2020. godine, a bivša reality zvijezda ima i dijete (14) iz prvog braka. 

- Osjećam se nikako. Trenutačno sam doma, moram se pobrinuti za djecu - rekao nam je Marijanin suprug Karlo nekoliko dana nakon nestanka i istaknuo da je u stalnom kontaktu s njezinim roditeljima iz Knina. 

- Svi smo zabrinuti. Najviše bih volio da se vrati kući - zaključio je tad. 

Važno!

U trenutku nestanka Marijana je bila odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi iz policije mole da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti