Obavijesti

Show

Komentari 38

Sestra nestale BB Marijane: 'Mama plače od jutra do mraka, mislili smo i da ju je netko ubio'

Sestra nestale BB Marijane: 'Mama plače od jutra do mraka, mislili smo i da ju je netko ubio'
7

Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše. Mi je samo želimo naći i da je pokopamo kako treba, rekla je u showu Maja

VIDEO

Toga jutra je došla policija i rekla nam da je nešto pronađeno na mostu. Mene samo ovo lomi, ništa me neće ovdje slomiti. Samo ovo. Moram vam reći, kad je nestala, u prvi mah su svi govorili - 'ku*vetina je otišla ponovno imati spolne odnose', ispričala je kroz suze Maja Kovačević, sestra Marijane Seifert, pobjednice regionalnog Big Brothera, koja je nestala u travnju ove godine.

Maja je u srpskom reality showu 'Zadruga 6', a kad je ušla u show, iznijela je svoje tvrdnje o nestanku sestre.

Rekla je i kako njezina majka stalno plače. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Traje potraga za Marijanom iz BB-a: Tko je zvijezda koja je misteriozno nestala u Zagrebu? 01:03

- Ja sam odmah imala osjećaj... Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponijela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla samo da ode. Znala sam. To je rijeka, kišna noć, ronioci su je tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali. Ali u jednom trenutku, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače, svaki dan od 0 do 24, svaki dan. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih, da dođem ovdje, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija - izjavila je. 

Pojasnila je da su njezini roditelji vjernici i da ih ne zanimaju 'ni čarobnjaci ni vilenjaci'.

- Ali kada dođete u takvu očajnu situaciju... Moj otac je otišao kod čovjeka, koji zaista mnogo zna, u nadi da može vidjeti, da nam pomogne... On je netko tko je govorio stvari samo koje smo mi samo kao obitelj znali. Rekao je da joj nitko ništa nije napravio, da se sama ubila, skočila je s mosta. Rekao je i lokaciju gdje se nalazila i da treba ići 20 kilometara nizvodno i da je tijelo za nešto zapelo. Rekao je da garantira i da će financirati cijelu potragu - govori Maja pa nastavlja:

Otac nestale Marijane iz Big Brothera demantirao tvrdnje druge kćeri: 'O čemu ona priča?'
Otac nestale Marijane iz Big Brothera demantirao tvrdnje druge kćeri: 'O čemu ona priča?'

- To je najnovija informacija, deset dana prije nego što sam ušla sam to saznala. Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše. Svjesni su bili da je imala problema. Mi je samo želimo naći i da je pokopamo kako treba. Voljela bih da ljudi nauče nešto i kakve god probleme da imaju, da nikada ništa ovako ne naprave - kaže Maja. 

Prisjetila se linča koji je Marijana doživjela nakon što je sudjelovala u Big Brother showu, u kojem je pobijedila, a u kojem je spavala s drugim i prevarila supruga. Iako je to sve bilo prije 11 godina, Maja tvrdi da su je stalno vrijeđali zbog toga.

Kako kaže sestra nestale, Marijana je bila u dobrim odnosima s bivšim suprugom i nastavili su se družiti i nakon razvoda. Marijanin nestanak prijavio je suprug Karlo. 

Zagreb: Marijana, Brandon i Horvat gostovali na RTL televiziji
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu