Obavijesti

Show

Komentari 140

Marijanu bole jajnici, molila je doktora Nemeša da je pregleda

Marijanu bole jajnici, molila je doktora Nemeša da je pregleda
14

Jutro nakon pijane noći stanari su uglavnom razgovarali o slobodnom Marijaninom ponašanju. Nisu se ni trudili skrivati svoje iznenađenje njenim postupcima u kući

VIDEO

Iako se u srijedu ujutro kajala zbog svojih postupaka, Marijana je već u četvrtak navečer nastavila svoje očijukanje s Nemešom. Dok su njih dvoje bili ispred pušione, Marijana se žalila Nemešu da je bole jajnici.

- Trebao bi mi ginekološki pregled. Jeste li vi možda kvalificirani za to da me pregledate? - upitala je Marijana Nemeša. 

'Sutra mi sude zbog ljubavi lude'

- Sutra mi sude zbog ljubavi lude - otpjevala je Marijana u srijedu ujutro. Naime, nakon ludog tuluma u utorak stanari su se jako teško budili. Među njima je bio i 'doktor' Nemeš. Nikola i Lester prozvali su ga kraljem zbog seksa s Marijanom noć prije. 

- Ma nije ništa bilo - kratko je rekao Nemeš, dok su ga Nikola i Lester samo popratili smiješkom. Nikola je u dvorištu pokušao Marijani objasniti da i ako se zeza, ipak treba pripaziti na to kakva će slika vani ispasti.

- Da, da, znam , takva slika i treba ispasti - rekla je Marijana bez da je objasnila što je s tim mislila. 

O svom odnosu i ponašanju večer prije razgovarali su i sami Marijana i Nemeš.

 - Jučer sam popila sve ono što inače ne pijem - prisjećala se Marijana lude večeri i komentirala kako je sve to katastrofa te kako su se previše uživjeli u zadatak.

Lester, Nikola, Dražen i Mila u dvorištu su komentirali Marijanu i Nemeša. Mila je u šoku i ne razumije kako je Marijana mogla to učiniti svom mužu. Lester je priznao da mu je Mila više djelovala kao osoba koja bi takvo nešto napravila. Nikola je Marijanu uglavnom branio, no ostali stanari ga nisu uzimali u obzir.

- Ja ne bi smjela izaći iz kuće da sam to napravila - komentirala je Mila. 

Dražen se rasplakao

Dražen je tražio razgovor s Velikim Bratom jer smatra da u kući nije pokazao pravog sebe.

- Ja sam veseljak, tu nisam pokazao pravog sebe - rekao je Dražen i u suzama izašao iz ispovjedaonice. U sobi se rasplakao, a do njega su odmah došli drugi stanari i tješili ga. Da bi se smirio, otišao je u pušionu, no njegovi sustanari su ga pratili i tamo te razgovarali s njim.

'Otpadnici' stižu u kuću, svađe između Soraje i Dragane se nastavljaju

Stanari u otpadu uglavnom su bili zauzeti odrađivanjem svog tjednog zadatka. Horvat i Dragana ne komuniciraju zbog svađe dan prije.  Nirmal i Horvat dobili su zadatak od Velikog Brata da u ispovjedaonici oponašaju Draganu i Soraju dok su ih djevojke gledale na televiziji. Njihovi sustanari su ih dobro nasmijali. 

- To su najveće muške tračare - komentirala ih je Dragana dok je Soraja rekla da ona želi i njih emitirati. 

Stanari luksuzne kuće napokon će saznati za postojanje otpada i 'otpadnika' . Nirmal i Horvat u dvorištu su komentirali s kojim bi se ukućanima u kući mogli družiti. Horvat je komentirao da bi od ženskih stanarki mogao biti dobar s Marijanom, a od muških s Lesterom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin