Obavijesti

Show

Komentari 8

Marijo se odrekao pisma, Miro i Marta 'odlučuju' o ispadanju

Marijo se odrekao pisma, Miro i Marta 'odlučuju' o ispadanju
5

Ivana je čitanje pisma toliko pogodilo da je treningu pristupio toliko nervozno da ga je trener Mario u jednom trenutku potjerao s treninga

VIDEO

Pred kandidatima je novi Veliki izazov, a mjesto radnje je jezero, što znači da neće sudjelovati Josipa i Magdalena jer ne znaju plivati. Zbog ozljeda neće sudjelovati Marijo i Keti. Zadatak je da plivaju do svoje splavi, pokupe balon, donesu ga do obale i objese te daju sljedećem igraču pet nakon čega taj igrač nastavlja igru. Nagrada za bolji tim ovog puta ima veliku emotivnu vrijednost – pobjednici dobivaju pisma svojim bližnjih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Miro je prvi krenuo za crveni tim, a Petar za plavi. Već u startu je Miro napravio značajnu prednost, a Petar je imao problema s kupaćim gaćama koje su mu uporno padale. Iako su crveni dobar dio igre vodili, Mario je uspio plave dovesti do izjednačenja. 

Marta je plivala zadnja za plave, a Biserka za crvene, što je bio ključan potez jer se pokazalo da je Marta donijela prednost plavima iako čak 10 godina nije plivala. No kad su plavi krenuli slaviti, crveni su se pobunili jer Marta nije 'dala pet' Petru, što je bilo jedno od pravila igre.

Čestitala mu rođendan: Fifi je Marku otpjevala koliko ga voli
Čestitala mu rođendan: Fifi je Marku otpjevala koliko ga voli

Nakon provjere, Sanja i Mario priopćili su kandidatima da su ipak crveni bili u pravu i da su morali dati peticu pa su crveni dobili pisma bližnjih. 

Marijo je odlučio svoje pismo ne pročitati te umjesto toga dati šansu Keti da dobije pismo. No Keti je bila odlučna u namjeri da ne pročita svoje pismo jer nije htjela da zbog toga Marijo ne pročita svoje.  Motivirani riječima svojih bližnjih kandidati su odradili last chance trening. 

Plavi tim i dalje zamjera Marti jer slabašno odrađuje treninge. Ivana je, pak, čitanje pisma toliko pogodilo da je treningu pristupio toliko nervozno da ga je trener Mario u jednom trenutku potjerao s treninga. Ivan je otkrio da ga muči što mu je žena doma trudna, a on nije uz nju, no na kraju treninga ipak se ispričao svima pa je sve završilo u šali. 

Na vaganju je Marijana razveselila Marija i Keti informacijom da će zbog kolegijalnosti oboje dobiti svoja pisma od bližnjih. Nakon radosne vijesti, dočekala ih je i šokantna vijest – o ispadanju odlučuje crvena linija, i to za oba tima. Naime, Marijana im je obznanila da čak dvoje kandidata napušta show.  

Alen je prvi išao na vagu, koja je pokazala 4,3 kilograma manje nego na prethodnom vaganju te sada ima 152,7 kg. Od početka showa Alen je tako skinuo gotovo 30 kilograma. Biserka je druga na vaganju, a njezin rezultat je 1,2 kilograma manje, što je nije oduševilo. Mario je izgubio 4 kilograma te sad ima 145,1 kg. Marijo je, pak, izgubio 2,4 kg, što znači da sad ima 136,2 kg.  Nina Martina je imala 113, 1 kg, a ovo vaganje je pokazalo 1,9 kg manje. Irena je sa 115,5 kg došla na 111,2 kg. 

Zavladala nervoza: Na vaganju kandidate dočekalo iznenađenje
Zavladala nervoza: Na vaganju kandidate dočekalo iznenađenje

Petar je smršavio 4,7 kilograma u odnosu na prethodno vaganje te ima 147,8 kg. Ivan je izgubio 1,9 kg, dok je Keti izgubila samo 1 kg. Josipa je smršavila 2 kilograma, a Luka je smršavio 3,3 kg i napokon pao ispod 130 kilograma, koliko je zadnji put imao u srednjoj školi. Domagoj je izgubio samo jedan kilogram, ali kaže da je takav rezultat i očekivao jer je ušao u krizno razdoblje i previše mu nedostaje obitelj. Magdalena je izgubila 2,9 kilograma te sada ima 102,5 kg. Markova vaga pokazala je samo 0,6 kg manje. 

Na vaganju su ostali još samo Marta i Miro i njihovi kilogrami će biti presudni, Kojih dvoje kandidata napušta 'Život na vagi', gledatelji će saznati sutra.

TKO JE VAŠ FAVORIT U ŽIVOTU NA VAGI? Riješite ovo i saznajte!!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin