Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Marilyn Manson je imao 'slom': Nije mogao pjevati na koncertu

Pjevač je od publike počeo zahtjevati da mu pokažu ljubav, ako žele da nastavi s koncertom. Njegov prateći bend bio je zbunjen. Započeli bi svirati neku pjesmu no pjevač ih nije mogao pratiti

Spike TV Scream 2010 - Los Angeles
Foto: Michael Germana/Press Association/PIXSELL
21 komentara

Bio sam njegov veliki obožavatelj od pete godine. Odrastao sam slušajući ga, ali od ovog trenutka za mene je on mrtav, rekao je posjetitelj Sean Walz (28) nakon koncerta Marilyna Mansona (49) u četvrtak navečer u koncertnoj dvorani The Paramount u New Yorku. Mansonovi obožavatelji ostali su zgroženi nakon njegova nastupa. Zakasnio je sat i pol te otpjevao tri pjesme "The Reflecting God", "Deep Six" i "This is the New S***".

 

What the fuck do I do on Valentine’s Day?

Objavu dijeli Marilyn Manson (@marilynmanson)

Nakon što ih je jako loše izveo, od publike je počeo zahtijevati da mu pokažu ljubav, ako žele da nastavi s koncertom. Njegov prateći bend bio je zbunjen. Započeli bi svirati neku pjesmu no morali bi se zaustaviti jer ih pjevač nije mogao pratiti.

- Ovo je najtužniji i najgori koncert ikada -  samo je jedan od komentara na Marilynov 'slom'. 

Obožavatelji su se počeli derati kako žele povrat novca te su na pozornicu krenuli bacati plastične čaše, a Manson se vratio na pozornicu i krenuo pjevati jezivim glasom. Koncert, koji je prvotno trebao biti u listopadu, ali je zbog pjevačeve ozlijede odgođen za nekoliko mjeseci, pjevač je nakon svega nekoliko pjesama proglasio gotovim.

- Bilo je užasno. Nije znao ni riječi svojih pjesmama - zaključila je posjetiteljica Trisha Bernardo.

Glazbenik se tek sada vraća 'živim' nastupima, nakon što je doživio peh na koncertu u listopadu prošle godine. Tada su se dijelovi scenografije, odnosno dva pištolja, srušila i polomili mu nogu.

Naši partneri pišu
Message