Show

Komentari 3

Marin Bulić glasom je oduševio žiri i publiku: 'Tvoja se osobnost pretače u glas dok pjevaš'

Marin Bulić glasom je oduševio žiri i publiku: 'Tvoja se osobnost pretače u glas dok pjevaš'

Tata je najveća je podrška talentiranom mladiću. Prije nastupa rekao je da se sinu divi i raznježio gledatelje. Iako je petnaestogodišnjak imao tremu, njegov glas posebno je oduševio Martinu

Marin Bulić (15), koji je dosad osvojio brojne nagrade za svoje pjevanje, oduševio je žiri neočekivanom izvedbom pjesme 'Broken vow'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovom mladom pjevaču, kojemu su uzori neka od najvećih opernih imena, želja je postati profesionalni pjevač, a na korak bliže prema ostvarenju sna dovela su ga četiri prolazna glasa koja je dobio od žirija.

- Sviram dva instrumenta, klavir i gitaru. Od vršnjaka se ne osjećam drugačije, osim po ukusu u glazbu - rekao je prije nastupa mladić.

Kao podršku uz sebe imao je svog oca koji je rekao kako mu se divi.

- Ja ću malo pričekati s komentarom, jer me iskreno zanima prvo što kolege misle - rekla je prva Martina.

- Prekrasan glas imaš, sigurna sam da će kroz vježbanje taj glas biti točno kakav treba biti. Treme se malo čulo, ali možeš biti ponosan. Svatko pametan bi te savjetovao da se nastaviš baviti glasom, mislim da si na najboljem putu - razveselila ga je komentarom Maja.

- Meni je ovo bilo jako lijepo. Sviđa mi se tvoj vokalni senzibilitet, odnosno kako se tvoja osobnost pretače u glas dok pjevaš - poručila mu je za kraj Martina.

Najčitaniji članci