Show

Komentari 9

Marina se osjeća loše: Kad sam oboljela, mazali su me uljem...

Marina se osjeća loše: Kad sam oboljela, mazali su me uljem...

Nema što nisam koristila. Moram često kod kardiologa i endokrinologa. Primam i infuziju, uzimam neke vitamine, objasnila je Marina svoju borbu s rakom. Sad je, pak, dobila upalu pluća

Jedna od najpoznatiji autorica hitova u regiji, Marina Tucaković (66) bori se sa zloćudnom bolesti i redovito odlazi na kemoterapije. Kako pišu srpski mediji, Marina je sad dobila i jaku upalu pluća. 

- Dani idu, idem i ja... Moja želja za ovu godinu je da budem živa i zdrava. Sad sam zakačila i neku tešku upalu pluća, ali bit će bolje, nadam se - rekla je Marina.

Autorica priznaje da joj teško pada borba s teškom bolešću.

- Ne razmišljam o raku, ali se nekad baš naživciram. Po prirodi sam živčenjak pa mi se dogodi da mi sve bude teško, a ja sam teška i neraspoložena. Nervozna sam, ali što ću, takva sam - rekla je Marina. 

Od kad se teško razboljela, pila je razne lijekove. 

- Kad sam dobila rak davali su mi ulje svetog Nektarija. Mazali su se njime po čelu. Nema što nisam koristila. Moram često kod kardiologa i endokrinologa. Primam i infuziju, uzimam neke vitamine... Popila sam 'brdo' antibiotika i organizam mi je preopterećen lijekovima. Pored svega toga, imam sad novu terapiju. Daju mi specijalnu injekciju. Vjeruj mi da mi antibiotici teže padaju od kemoterapije - rekla je autorica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci