Obavijesti

Show

Komentari 1

Mario Mlinarić o 'Survivoru': Ja sam svjestan opasnosti i rizika, imam tremu, ali se veselim

Mario Mlinarić o 'Survivoru': Ja sam svjestan opasnosti i rizika, imam tremu, ali se veselim
5

Kad nije na setu, Mario kratke slobodne trenutke iskoristi za svoj mir, trening, golf i odmor, ali ujedno i pripremajući se za nove sportske igre i potencijalne scenarije, a najteže mu je što je daleko od obitelji

VIDEO

Show Survivor uskoro se vraća na male ekrane, a i ove godine vodit će ga kondicijski trener Mario Mlinarić (43). Prije odlaska u Dominikansku republiku Mario je otkrio je li uzbuđen zbog nove sezone 'Survivora' te nekoliko savjeta kojima se vodi kroz život.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:00

Mario je upoznat s s dominikanskim vrućinama i ekstremnim vremenskim uvjetima, no kaže da ga uvijek nešto može iznenaditi.

- Svjestan sam svih opasnosti, rizika i odgovornosti. Postoji doza treme, no uzbuđen sam i radujem se svim iznenađenjima koja nas očekuju - rekao je za Dnevnik hr.

Petrinja: Humanitarni projekt u organizaciji PPD-a za djecu iz dječjeg doma

Za kandidate kaže da se susreću sa brojnim izazovima u showu, uspjesima, neuspjesima, ozljedama, sunčanicama, ugrizima životinja te da moraju biti jaki fizički i karakterno.

- S aspekta svoje struke i kroz dugogodišnje iskustvo kao trener, svjestan sam svih faktora koji utječu na konačni rezultat jednog sportaša. Tako gledam i na natjecatelje. Uz sve njihove fizičke, psihičke i karakterne vrline, i njima će biti presudan onaj faktor snalažljivosti i sreće - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: KVIZ O FAŠNIKU S NAGRADOM

Šibenik: Tony Cetinski kao poseban član tima Marija Mlinarića vježba na online izazovu

Kad nije na setu, Mario kratke slobodne trenutke iskoristi za svoj mir, trening, golf i odmor, ali ujedno i pripremajući se za nove sportske igre i potencijalne scenarije, a najteže mu je što je daleko od obitelji.

Mlinarić o tajnama 'Survivora': 'Natjecatelji su spavali na daskama, a ja u kući s bazenom'
Mlinarić o tajnama 'Survivora': 'Natjecatelji  su spavali na daskama, a ja u kući s bazenom'

- Najteže mi pada odvojenost od obitelji. Fali mi dnevna rutina školskih obaveza, ispijanje jutarnje kave sa ženom, odlasci na dječje treninge, turnire… Survivor nije klasičan show, to je nešto što postaje dio života svih nas koji smo uključeni u projekt - rekao je.

Šibenik: Tony Cetinski kao poseban član tima Marija Mlinarića vježba na online izazovu

Drugima je udijelio savjet kako treba uživati u svakom trenutku i da je najbitnije zdravlje.

- Uvijek će biti dobrih i loših situacija, ali dok smo zdravi, ništa nije nemoguće. Moraš vjerovati u sebe - zaključio je Mario.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGI DIO KVIZA O FAŠNIKU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu