Show

Komentari 13

Marisol se rasplakala u studiju: Teško je biti samohrana majka

Marisol se rasplakala u studiju: Teško je biti samohrana majka

Uloga Marisol mi je pomogla da se izvučem iz teške depresije i ovisnosti o alkoholu za kojim sam posegnula zbog nesretne ljubavi, rekla je glumica Buenfil

Glumica Erika Buenfil (55), zvijezda sapunice 'Marisol', po prvi put je javno progovorila o kratkoj romansi koju je imala prije 13 godina sa sinom bivšeg meksičkog predsjednika, Ernestom Zedillom Jr., iz koje je dobila sina Nicolasa de Jesusa (13). Erika je prije mjesec dana gostovala u emisiji 'Intrusos' gdje je odlučila ispričati detalje o ljubavi s arhitektom koji ju je napustio kada je bila trudna. 

- Sve se odvilo neočekivano i preko noći. Nisam zapravo htjela tu vezu i bila sam uplašena kada sam saznala da sam ostala trudna. Ernesto je mlađi od mene i nije htio tada imati bebu - rekla je glumica. Dodala je kako je njezina pokojna majka Maria Martha bila razočarana i ljuta jer je znala da Ernesto neće sudjelovati u odrastanju djeteta. 

- Teško je biti samohrana majka. Moja mama je preminula prije 11 godina, tako da nisam imala ni njezinu pomoć oko sina - rekla je glumica i zaplakala u studiju. Dodala je kako ipak ne bi ništa mijenjala jer sada ima prekrasnog sina koji je njezin veliki zaštitnik. 

- Moj Nicolas je sin za poželjeti. Žao mi je što nije upoznao oca i imao ga kraj sebe kao većina njegovih vršnjaka - rekla je Buenfil.

Glumicu većina gledatelja pamti po ulozi legendarne Marisol u istoimenoj meksičkoj seriji koja je prije 22 godine bila nevjerojatno popularna. 

Televisa

Marisol je bila djevojka koja je od posljedica nesreće u djetinjstvu imala ožiljak koji je neprestano prekrivala kosom, a kroz seriju prolazi kroz klasičan zaplet i rasplet 'sapuničarske' radnje.

- Ta uloga mi je pomogla da se izvučem iz teške depresije i ovisnosti o alkoholu za kojim sam posegnula zbog nesretne ljubavi - rekla je glumica.