Show

Komentari 20

Marisol želi biti kao Whitney, oduvijek joj se divi i obožava je

Marisol želi biti kao Whitney, oduvijek joj se divi i obožava je

LJUBAV NA SETU Meksička glumica Erika Buenfil na snimanju nove telenovele zaljubila se u svog ‘zaštitara’ baš kao Whitney u K. Costnera u filmu 'Tjelohranitelj'

Whitney je moja najdraža pjevačica i obožavam je. Jako sam tužna što je više nema, ali drago mi je što me uspoređuju s njom, rekla je Erika Buenfil (48) zašto joj ne smeta da joj govore da je u novoj seriji iskopirala divu.


Glumica, koju svi pamte u ulozi sirote Marisol, poput svog idola Whitney Houston “pala” je na osobnog tjelohranitelja u telenoveli “Prave ljubavi”. Na setu se zaljubila u kolegu Eduarda Yaneza (52), koji je glumio zaštitara, baš kao što se pričalo da se Kevin Costner (58) na setu filma “Tjelohranitelj” zaljubio u Whitney. No Erika je i ovaj put na setu proživjela sapunicu. U vezu s Eduardom umiješala se kolegica iz serije “Marjoire de Sousa”, koja joj ga je otela, ali on se, pišu tamošnji mediji, na kraju vratio Eriki. 


- Eduardo je divan partner. Uživala sam raditi s njime, a o tome jesmo li skupa ne želim govoriti - rekla je Meksikanka. Buenfil je ovo prva velika uloga nakon 11 godina pauze jer se liječila od alkoholizma.