Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mark Ruffalo Borisu Johnsonu: 'Hulk se bori za dobro svih...'

Johnson je povukao paralelu između britanske pozicije u razgovorima o Brexita, i frustracije koju je je osjećao Bruce Banner, koji bi, kada se naljuti, postao Nevjerojatni Hulk

0 komentara

Mark Ruffalo (51), američki glumac koji igra dr. Brucea Bannera i Hulka, Bannerov herojski alter ego, u posljednjim 'Osvetnicima', poručio je britanskom političaru Borisu Johnsonu (55) da se Hulk bori za dobro, nakon što je Johnson stavio Hulka u kontekst Brexita.

Avengers: Infinity War Premiere - Los Angeles | Autor: O'Connor/Press Association/PIXSELL Foto: O'Connor/Press Association/PIXSELL

- Boris Johnson zaboravlja da se Hulk isključivo bori za dobro svih - kazao je Ruffalo kasno u nedjelju.

- Što je Hulk luđi, to je i jači - kazao je Johnson za Daily Mail u nedjelju.

- Hulk je uvijek pobjegao, koliko god se činilo da je čvrsto vezan, takva je ova zemlja. Izaći ćemo 31. listopada - dodao je.

Johnson je povukao paralelu između britanske pozicije u razgovorima o Brexita, i frustracije koju je je osjećao Bruce Banner, koji bi, kada se naljuti, postao Nevjerojatni Hulk.

Britain's Prime Minister Boris Johnson visits Doncaster Market | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

- Banner je možda bio vezan okovima, ali kada bi bio isprovociran, razbio bi ih - rekao je. Ruffalo je upozorio britanskog vođu da 'ludi i jaki, također mogu biti glupi i destruktivni'.

- Hulk radi najbolje kada se slaže sa svojim timom, a katastrofa nastupa kada je sam. Također, uvijek je imao dr. Bannera, odnosno znanost i razum - napisao je glumac.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Naši partneri pišu
Message