Obavijesti

Show

Komentari 5

Marko je pokazao da se ne treba sramiti svog "alata"

Marko je pokazao da se ne treba sramiti svog "alata"
3

Kick boxer se odlučio otuširati potpuno gol, ali se morao okrenuti prema kamerama jer je s druge strane bila Rina. On je prvi koji se tuširao nag

VIDEO

Natjecatelji prijašnjih sezona BB-a na sve načine pokušali su sakriti intimne dijelove tijela. Ovogodišnji stanari s tim nemaju problema. Led je probila Elizabeta, tuširajući se u toplesu. To joj nije bio problem jer je u privatnom životu nudistica.
Nakon toga Bračanin Tomislav naljutio se na Big Brothera i skinuo gaćice kako bi mu pokazao da on “ima muda”.
Rini je prvi put dojka izletjela u garderobi. Izletjela joj je i kad ju je Mrkvica masirao. Prije dva dana u kupaonici se skinula u toples, dok je ondje bio Marko.
-Je l’ ti to meni pokazuješ sise - pitao je Marko smireno.
Rina je to zanijekala i rekla kako će se sada obući. On je samo prokomentirao: “Ti stvarno nisi normalna”.
Poslije je u sobi Ivanu rekao da mu je Rina pokazala grudi, odnosno “samo bradavice.” Marko je jedini stanar kojeg smo za sada vidjeli da se tušira potpuno nag.
- Tko se ne tušira gol? Šta je tu čudno i sporno? Mislim da se i drugi stanari tako tuširaju, samo je Marko prvi kojeg su prikazali dok se tako tušira - rekla je mama Željka i dodala da je zadovoljna kako se Marko ponaša u kući.

MAMA VERA: ONA NAS JE OTPISALA...
Dizajnerica Lucija ne voli razgovarati o sebi i otkrivati detalje iz privatnog života. Nakon nekoliko tjedana u kući, priznala je da je bila udana. Rastali su se jer je ona prevarila njega, a poslije je on otišao s njezinom najboljom prijateljicom. Ono što nije rekla je da već osam godina ne razgovara s majkom Verom.
- Ona je nas otpisala. Istina je da ne razgovaramo. A zašto? To zna ona. Shvatit će kako je to kad i sama postane majka - rekla je Vera Myšičkova. Lucija je rodom iz Velike Mlake, a živi u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin