Obavijesti

Show

Komentari 25

Marko Pecotić otkrio zašto je odlučio smršaviti: 'Vidio sam kako je Vinko Coce skončao...'

Marko Pecotić otkrio zašto je odlučio smršaviti: 'Vidio sam kako je Vinko Coce skončao...'
9

Pecotić je priznao da je morao prestati pušiti, ali i konzumirati alkohol. Opisao je i kako je, prije nego što je započeo sa strogim režimom, izgledao njegov jelovnik u jednom danu

VIDEO

Marko Pecotić Peco, koji je ovih dana u središtu pozornosti zbog afere s kućnom prijateljicom s kojom odnedavno pjeva duete, Silvijom Dvornik, nije uvijek izgledao ovako kako izgleda sada. Glazbenik je nedavno smršavio 25 kilograma, a u jednom intervjuu otkrio je da ga je na to potaknula smrt Vinka Coce te objasnio što je sve morao izbaciti iz svakodnevnih života kako bi postigao svoj cilj. 

POGLEDAJTE VIDEO: PROLAZNICI ZNAJU TKO JE MARKO PECOTIĆ, ALI NE PREPOZNAJU KRLEŽU

 

Pecotić je za Slobodnu Dalmaciju otkrio da je morao prestati pušiti, ali i konzumirati alkohol. Opisao je i kako je, prije nego što je započeo sa strogim režimom, izgledao njegov jelovnik u jednom danu. 

Split: Finalna ve?er festivala zabavne glazbe Split 2013.

- Dan bi započeo s nekoliko krafni, burekom ili pizzetama, a onda, od pet poslijepodne, početak tonske probe "zalio" gemištom, koji bi se do kraja večeri neumorno izmjenjivao s "jack colama" - rekao je u intervjuu prije dvije godine. 

- Meni je bilo bitno prestati pušiti. Nikada ja nisam bio neki teški pušač, ali su cigarete vukle alkohol. Ja sam duhan gasio okusom alkohola, jedan gemišt, jedna "jack cola". Bez cigareta ni alkohol nije bio više onako primamljiv. Znate što se meni dogodilo? To da sam zamišljao sebe sa 60 godina i mislio što bi taj Pecotić od 60 rekao ovome Peci od 40?! Sigurno bi mu rekao da prestane, da prestane toliko pit'. "Dosta si živio na ekskurziji!“, rekao' bi mu. Društvo i alkohol te odvedu od fokusa, odvedu od obitelji, normalnog života. Kad sam vidio kako je Vinko Coce skončao... - dodao je. 

Zagreb: Koncert 4 tenora na pozornici ispred KD Vatroslava Lisinskog

- Kad nema ni jedne pive, ni jednog 'jacka', jasnije vidiš stvari u životu, vidiš ljude koji su iskorištavali tvoju dobrotu, i one koje si nezasluženo stavljao u drugi plan. Ljudi su proračunati i naučili su me pameti. Svaku svoju školu teško sam platio, ali da nisam, ja ne bi bio to što jesam. Ne bih danas bio zaista sretan. Prolazim svakodnevno taj put, uživam u društvu osoba koje će, u 5 minuta, napunit moj život za pola posto. To znači više nego što mislimo. S kim si, takav si, poprima puni smisao u mom životu... - zaključio je. 

Marka Pecotića snašla slična sudbina kao Keruma, a on: Neću se petljat’, dao Bog zdravlja!
Marka Pecotića snašla slična sudbina kao Keruma, a on: Neću se petljat’, dao Bog zdravlja!

Glazbenik je zatim otkrio što jede i kuha za obitelj od kada je počeo sa zdravim načinom života. 

- Punac i punica uzgajaju sve živo, imamo sve domaće od verdure, a i mater mi je puno pomagala s obrocima, kad sam prešao na preporučenu prehranu. Supruga radi u farmaciji, mater je doma i odigrala je važnu ulogu. To je familija, to je to. A kad govorimo o spizi, uvijek sam bio znatiželjan kad bi drugi kuhali, pa danas znam da je za vrhunsku poparu ključna sušena poma, a za biftek papar u salamuri... - rekao je tada. 

Podsjetimo, Peco je ovog tjedna priznao da se razvodi od supruge Irene jer se zaljubio u blisku suradnicu Silviu. Nakon što su se u medijima pojavili napisi o njegovoj aferi, Marko i ljubavnica Silvia obrisali su Instagram profile. Sa suprugom Irenom Pecotić glazbenik je bio u braku 16 godina. Iako je na društvenim mrežama među supružnicima odnos izgledao idiličan, Marku, čini se, nije bio. 

Inače, Pecotić  je svoju karijeru izgradio kao član 'Četiri tenora', a ranije je pjevao i u klapi Iskon te je usto izgradio i samostalnu karijeru. Peco se 1997. godine pojavio u video spotu legendarne grupe Magazin i to kao plesač.

storyeditor/2022-10-19/239383710_2874949276093319_6169972351537795788_n.jpg

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Razvodi poznatih 01:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin