Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Martina osramotila gledateljicu i dala joj 'lekciju o pristojnosti'

Tomčić je u zadnje vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama. U zadnje vrijeme primila je puno poruka podrške od obožavatelja, ali se bori i s 'hejterima'...

Foto: Instagram
57 komentara

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić (43) dobila je nekoliko poruka podrške od obožavatelja. Jednu poruku je objavila na Instagramu, a radi se o poruci djevojke 's hendikepom' koja je oduševljena Martinom i njenim komentarima u žiriju Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1201638 / ]

- S velikim zadovoljstvom slušam vaše komentare kao član žirija. Divna ste osoba!!! Slušam vaš komentar koji ste uputili dečku s autizmom i suze teku od sreće... Predivno! Kao osoba s 'dijagnozom' (ja to zovem Božjim blagoslovom) od 10 % vida i raznih negiranja od dr., radim ono što volim, a to je fotografiranje, biciklizam i planinarenje! - napisala je Martinina obožavateljica i oduševila je.

- Hvala ti što postojiš i što svojim komentarima mene osobno uvijek oduševiš. Možda se jednom live i zagrlimo - dodala je obožavateljica.

Nakon te objave, javila se i jedna 'hejterica' koja je pitala Martinu hoće li objaviti i njenu poruku.

- Jadna si Martina i odvratna osoba koja ima problema sa svojim kompleksima. Hoćeš objaviti i to? - napisala je djevojka, a Martina joj je poručila da je može biti sram.

Poslije toga, Martinin inbox su pratitelji 'zatrpali' porukama podrške. Martina se nada da je javnim sramoćenjem 'hejterica' shvatila lekciju.

- Nadam se da je lekcija o pristojnosti i empatiji prema osobama s invaliditetom usvojena - zaključila je na kraju Martina.

S 'hejterima' se nedavno borila i Ivana Vida (24). Ivana je 'zapalila' korisnike društvenih mreža pozivanjem na javno sramoćenje djevojke koja je neukusno ispod njezine fotografije na Instagramu komentirala nogometaša Domagoja Vidu (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1200816 / ]

SP 2018, Rusija - Hrvatska | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kritika da ona 'mora imati dobar želudac da bi spavala s takvim mužem' izbacila ju je iz takta. Dok je Tomčić objavila Instagram profil djevojke, Vida je bila toliko ljuta da je javno objavila i adresu svoje 'hejterice'...

 

Naši partneri pišu
Message