Obavijesti

Show

Komentari 57

Martina osramotila gledateljicu i dala joj 'lekciju o pristojnosti'

Martina osramotila gledateljicu i dala joj 'lekciju o pristojnosti'
6

Tomčić je u zadnje vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama. U zadnje vrijeme primila je puno poruka podrške od obožavatelja, ali se bori i s 'hejterima'...

VIDEO

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić (43) dobila je nekoliko poruka podrške od obožavatelja. Jednu poruku je objavila na Instagramu, a radi se o poruci djevojke 's hendikepom' koja je oduševljena Martinom i njenim komentarima u žiriju Supertalenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:30

- S velikim zadovoljstvom slušam vaše komentare kao član žirija. Divna ste osoba!!! Slušam vaš komentar koji ste uputili dečku s autizmom i suze teku od sreće... Predivno! Kao osoba s 'dijagnozom' (ja to zovem Božjim blagoslovom) od 10 % vida i raznih negiranja od dr., radim ono što volim, a to je fotografiranje, biciklizam i planinarenje! - napisala je Martinina obožavateljica i oduševila je.

- Hvala ti što postojiš i što svojim komentarima mene osobno uvijek oduševiš. Možda se jednom live i zagrlimo - dodala je obožavateljica.

Nakon te objave, javila se i jedna 'hejterica' koja je pitala Martinu hoće li objaviti i njenu poruku.

- Jadna si Martina i odvratna osoba koja ima problema sa svojim kompleksima. Hoćeš objaviti i to? - napisala je djevojka, a Martina joj je poručila da je može biti sram.

Poslije toga, Martinin inbox su pratitelji 'zatrpali' porukama podrške. Martina se nada da je javnim sramoćenjem 'hejterica' shvatila lekciju.

- Nadam se da je lekcija o pristojnosti i empatiji prema osobama s invaliditetom usvojena - zaključila je na kraju Martina.

S 'hejterima' se nedavno borila i Ivana Vida (24). Ivana je 'zapalila' korisnike društvenih mreža pozivanjem na javno sramoćenje djevojke koja je neukusno ispod njezine fotografije na Instagramu komentirala nogometaša Domagoja Vidu (29).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10
SP 2018, Rusija - Hrvatska

Kritika da ona 'mora imati dobar želudac da bi spavala s takvim mužem' izbacila ju je iz takta. Dok je Tomčić objavila Instagram profil djevojke, Vida je bila toliko ljuta da je javno objavila i adresu svoje 'hejterice'...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin