Show

Komentari 7

Martina Vrbos oduševila novim izgledom: Ona se više ne srami!

Martina Vrbos oduševila novim izgledom: Ona se više ne srami!

Pjevačica je, osim glazbene scene, vrlo aktivna i na društvenim mrežama gdje često objavljuje slike djece i supruga. Sreću je pronašla u Beogradu gdje je obiteljski život uskladila s glazbenom karijerom

Život Martine Vrbos (37) pravi je 'rolerkoster' u punom smislu. Od početka svoje glazbene karijere pa sve do danas, transformirala je svoj izgled i život u potpunosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je pronašla sreću u Beogradu, gdje se udala i dobila djecu, pojavila se u javnosti nakon dugo vremena.

Fotografi su je uhvatili na svečanom otvaranju salona za ekstenzije kose u sklopu kompleksa Belgrade Waterfront.

Grand opening of the Extension Studio hair extension salon at a new location, within the Belgrade Waterfront complex.Svecano otvaranje salona za nadogradnju kose Extension Studio na novoj lokaciji, u sklopu kompleksa Belgrade Waterfront.

Tamo je zablistala u jednostavnom traper 'looku' s kratkom frizurom i kožnom torbicom u nježno smeđoj boji.

Cijeli izgled ipak je ukomponirao njezin blagi osmjeh.

U očima javnosti, njezino pomalo kontroverzno ponašanje i dobar glas, više je zaintrigirala njezina neprekidna borba s kilogramima.

Dok je hodala s osobnim trenerom Branimirom Medićem skinula je čak 30 kilograma, a upoznali su se preko njezinog prijatelja Marka Lasića Nereda.

Oni su se 2010. i zaručili ali, unatoč tome što se on prilagodio njenoj neurednosti, par je prekinuo.

Borna Filić/Pixsell

Nekoliko godina kasnije utjehu je pronašla u Beograđaninu kojeg je dugo skrivala od javnosti, Bogoljubu Vidakoviću (32), s kojim je dobila sina Kostu i kćer Milu.

Svoju obiteljsku idilu često pokazuje na društvenim mrežama.

U svojoj glazbenoj karijeri surađivala je s mnogim renomiranim glazbenicima, od Đorđe Balaševića, Rade Šerbedžije pa do grupe Connect I Let 3.

Najčitaniji članci