Show

Komentari 15

Zbog ljubavi otišla iz Hrvatske, a sad se želi vratiti na scenu

Zbog ljubavi otišla iz Hrvatske, a sad se želi vratiti na scenu

Nakon što sedam godina nije nastupila u Hrvatskoj, za Valentinovo će imati koncert u jednoj zagrebačkoj poznatoj kavani, a čini se kako se Martina pokušava vratiti u javnost te svojoj ljubavi - pjevanju

Riječka pjevačica Martina Vrbos (35) prošle je godine po drugi put postala majka, a zbog ljubavi je svojedobno preselila u Beograd. Nakon dvogodišnjeg sinčića Koste, ona i suprug Bogoljub Vidaković postali su roditelji malene djevojčice Mile. 

Prije nego što se povukla sa scene i glazbenu karijeru stavila postrance, Vrbos je nastupala s grupom Putokazi i kao prateći vokal grupi Let 3. Gradila je i solo karijeru, sudjelovala je u reality showu Survivor te u nekoliko emisija zabavnog karaktera u regiji.

Nakon što sedam godina nije nastupila u Hrvatskoj, za Valentinovo će imati koncert u jednoj zagrebačkoj poznatoj kavani, a čini se kako se Martina pokušava vratiti u javnost te svojoj ljubavi - pjevanju. 

Martininu je karijeru, osim dojmljivih vokalnih sposobnosti, obilježila i borba s kilogramima, a proteklih nekoliko godina pjevačica je drastično promijenila svoj izgled pa danas mnogima izgleda neprepoznatljivo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 


 

Najčitaniji članci