Obavijesti

Show

Komentari 7

Martini se nije svidjelo što je u finalu Dino: 'Licemjerno je što ga vrijeđate, a izabrali ste ga'

Martini se nije svidjelo što je u finalu Dino: 'Licemjerno je što ga vrijeđate, a izabrali ste ga'
11

Ovom mjesto na ovoj pozornici nije. Što ne znači da ne trebaš pjevati u nekom drugom ambijentu. Da li ćeš se ovime baviti ovisi o tebi, govorila je Martina nakon nastupa kandidata u polufinalu

VIDEO

Čovjek je simpatičan, ali zaista ne zna pjevati i nije pošteno da bude s talentima, komentirali su gledatelji 'Supertalenta' na društvenim mrežama nastup Dine Radosavca. U posljednjoj polufinalnoj emisiji zapjevao je autorsku pjesmu 'Hopa cupa' i podignuo publiku u studiju na noge. Zaplesala je i Maja Šuput Tatarinov, ali ne i Martina Tomčić, koja je za taj nastup natjecatelju dala 'X'.

POGLEDAJTE VIDEO: Martini se ne sviđa nastup u polufinalu 

- Ja ne bih htjela Dini srušiti novopečeno samopouzdanje. Želim samo zadržati dignitet emisije. Ovo je tvoja istina, a ovo što ja izgovaram je moja istina i mišljenje struke. Ovom mjesto na ovoj pozornici nije. Što ne znači da ne trebaš pjevati u nekom drugom ambijentu. Da li ćeš se ovime baviti ovisi o tebi. Ti si svoju publiku našao, ali nije na meni da sudim, ali na meni je da kažem svoje mišljenje - objasnila je Martina svoj 'X'.

Maja se s time nije slagala. 

- Ti si Dino nama toliko zabavan. Ti si nam dio kad se opustimo i zabavimo. Pjesme su pitke. Koreografija, stajling, plesači. Vidim novu dozu samopouzdanja - istaknula je Šuput. 

Kada je došlo vrijeme za glasovanje, Dino je prošao, a Martina nije mogla vjerovati. Dio gledatelja smatra da je prošao samo zato što ga je članica žirija javno 'izvrijeđala'. 

- Momak je cijelo vrijeme bio pristojan i kulturan i nikome nije naudio. Pa nije on kriv što je završio u polufinalu, birao ga je žiri, zbog toga je licemjerno od žirija što su ga neki vrijeđali - tvrdili su. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin