Obavijesti

Show

Komentari 19

Massimo: 'Uoči koncerta samo tražim poljubac svoje supruge'

Massimo: 'Uoči koncerta samo tražim  poljubac svoje supruge'
12

Moja supruga Eni je moj najbolji savjetnik kad je odjeća u pitanju. A znate i sami da volim modne eksperimente, pa ne bih rekao da sam i jednome modnom dodatku ili komadu odjeće rekao - nikad, ispričao je

VIDEO

Massimo Savić (58) ruši granice. U Lisinskom 10. prosinca ima koncert, koji je ujedno i virtualan. Tim povodom porazgovarali smo s našim sjajnim glazbenikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je na Vas utjecala korona kriza?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moram vam priznati da je prvi lockdown na mene i fizički i psihički imao loš utjecaj. Fizički sam se zapustio, nisam redovito vježbao, što je dovelo do boli u kralježnom disku. A psihički mi je bilo teško prihvatiti na desetke otkazanih koncerata, snimanja... Ali onda je došlo ljeto, uspio sam među rijetkima održati turneju, vratio sam se vježbanju i zdravom životu. I evo me danas, u najboljoj životnoj formi i pripremam projekt prvog hibridnog pop koncerta u Lisinskom 10. prosinca.

Zagreb: Koncert Massima na Å alati

Imate li tremu i kako je se rješavate?

- Malo jesmo pod tremom jer se radi o prvom ovakvom nastupu. U Lisinskom će biti 250 gledatelja, svaki ima svoja četiri metra četvorna, mislim da se sjedi svako treće mjesto, svaki drugi ili treći red... Dostupne su maske, viziri i dezinficijens. Moj bend i ja smo raspoređeni po pozornici da ne ugrožavamo jedni druge i produkciju. A ispred malih ekrana, monitora, pametnih telefona..., bit će više od 1000 ljudi, nadam se i više kojima pripremamo poseban show. Dakle, imamo šest kamera, režiju, majstora svjetla, tona, videoprojekcije... Imamo i goste iznenađenja. Sve je pripremljeno kako bismo im pružili pravi spektakl u kojemu mogu uživati iz svojih domova.

Imate li kakav poseban ritual prije nastupa?

- Ja vam prije nastupa samo tražim mir. To već svi znaju, i moji iz tima i novinari. Nakon koncerta može sve, fotografiranje, izjave, dogovori, a prije, samo tražim malo koncentracije i poljubac svoje supruge, ako je tamo.

Vaša pjesma 'Mali krug velikih ljudi' mjesecima je na vrhu domaćih top lista. Imate li veliki ili mali krug prijatelja?

- Kad mi je Ivan Dečak rekao kako se pjesma zove, odmah sam znao da je želim snimiti. Baš zato što za mene taj ‘mali krug velikih ljudi’ tako puno znači. Imam svoj obiteljski krug, krug svojih prijatelja, koji se preklapa s krugom suradnika. Sve su to ljudi kojima vjerujem, kojima se mogu obratiti za pomoć, a i oni meni, bez previše pitanja. I to je jako važno.

Zagreb: Koncert Massima na Å alati

U javnosti ostavljate dojam smirene osobe, što Vas može izbaciti iz takta?

- Uh, začudili biste se, mnogo toga. Ne reagiram dobro na loše stvari u društvu, znam se jako nervirati čitajući novine ili vijesti. Nepravda, neznanje, sve me to zna doslovno izbaciti iz takta.

Massimo Savić: 'Sad mi je žao što sam odbio Bregu i Štulića'
Massimo Savić: 'Sad mi je žao što sam odbio Bregu i Štulića'

Supruga Eni je autorica brojnih Vaših pjesama. Kako to funkcionira?

- Ona vam mene toliko dobro poznaje da točno zna što će pogoditi moj senzibilitet. Ne trebam joj ništa sugerirati, ona mi je i inače odličan korektivni faktor u poslovnim potezima, uvijek se s njom posavjetujem.

Jeste li kao tinejdžer bili buntovni? Što ste savjetovali kćeri Mirni?

- Moje buntovničke anegdote iz vremena odrastanja svi znaju. Ali moja Mirna, nasreću, nikad nije bila takva. Ona je uvijek sve htjela napraviti sama, dala je da joj se nešto pokaže možda jednom, a nakon toga morali bismo joj prepustiti vodstvo. I mislim da smo s njom napravili odličan posao. Bio sam tako ponosan kad su me prošli tjedan brojni prijatelji zvali da je pohvale zbog njezine divne geste kad je darovala odjeću i ostavila porukice u džepovima. Ja za to nisam ni znao i vidim svi su se nešto uskomešali. I pročitam na jednom portalu što je napravila, pa tko ne bi bio ponosan.

Modno ste osviješteni, tko Vam slaže outfite?

- Moja supruga Eni je moj najbolji savjetnik kad je odjeća u pitanju. Ona ima odlično oko. A znate i sami da volim modne eksperimente, pa ne bih rekao da sam i jednome modnom dodatku ili komadu odjeće rekao - nikad.

Isprobali ste teenlifting, što mislite o botoksu i filerima?

- Ostavljam svakome da odluči što mu odgovara. Tko voli, nek’ izvoli.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje