Obavijesti

Show

Komentari 7

Masterchef: 'Ubila si Boga' u povrću jer si ga tako izgnječila

Masterchef: 'Ubila si Boga' u povrću jer si ga tako izgnječila
5

Mate Janković kritizirao je Anino jelo jer je nemilosrdno izgnječila povrće. Žiri se složio da je Željana pretjerala jer je pripremila tri vrste krumpira kao prilog jelu

VIDEO

Kao pobjednik prethodne Kutije iznenađenja Ljubo je odabrao buncek za osnovnu namirnicu koje će kandidati pripremati na Testu kreativnosti. Za odabir preostalih namirnica iz smočnice imao je tri minute dok su ostali kandidati imali dvije. Srđana je zbog žurbe zaboravila ponijeti osnovnu namirnicu, a žiri joj je nije dopustio da se vrati u smočnicu nakon isteka vremena.

- Pripremit ću nešto za vegetarijanski Uskrs - rekla je Srđana nakon što se našla pred teškim zadatkom.

Tomislav ih je upozorio da s buncekom trebaju oprezno rukovati i tehnički ga pažljivo obraditi jer neće probati sve ono što bude krvavo i tvrdo. Dok su pripremali jela Tomislav Gretić i Mate Janković su komentirali njihove pogreške u pečenju mesa i konzervativnost u prilozima. Radovan je pohvalio Ljubu, istaknuo je da mu je kod njega najdraže što je prilikom kuhanja uvijek jednom nogom u svom domu, a drugom u showu. Srđana je uspjela napraviti 'čudo' bez glavne namirnice što je Radovan komentirao riječima da je svoj nedostatak pretvorila u prednost. Mate je rekao kako misli da je za kreativnost ponekad dobro zaboraviti glavnu namirnicu. Prema mišljenju žirija Nastasjinu jelu je nedostajalo uzbuđenja u prilogu dok je Vesino jelo Gretić usporedio s gumenim bomobonima.

- Okus je iz Mrduše Gornje, a izgledalo je iz Mrduše Donje- komentirao je Radovan.

Žiri se složio da je Željana, koja je pripremila tri vrte krumpira kao prilog, ipak pretjerala. Mate je za Anino jelo rekao da je  'ubila Boga' u povrću jer ga je nemilosrdno izgnječila.

Mate Janković upozorio je Srđanu da se ne veseli pohvala nakon kušanja jela jer se za svoju zaboravnost sigurno snositi posljedice ili će joj nabaviti naočale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski