Obavijesti

Show

Komentari 3

Matanić okupio ekipu: Seriju 'Novine' snimaju u Večernjaku

Matanić okupio ekipu: Seriju 'Novine' snimaju u Večernjaku
4

Stara redakcija Večernjeg lista još jednom je pretvorena u set za novu domaću TV-seriju. Nakon Crno bijelog svijeta ondje se snimaju serija 'Novine' Dalibora Matanića

VIDEO

Krajem rujna na HRT-u bi se trebala prikazati prva od ukupno dvanaest epizoda o spletkama u novinskoj redakciji.

Redatelj serije je Dalibor Matanić, koji će svoj 46. rođendan 21. siječnja proslaviti radno.

- Čim sam dobio scenarij serije, znao sam da ću se prihvatiti režije. Prije otprilike dva mjeseca počeo sam nagovarati Tihanu, Gorana i Trpimira da nastavimo suradnju na novom projektu i srećom, svi su pristali, kaže Matanić.

Tihana Lazović (25), kaže da joj je Dalibor prišapnuo za novi projekt tijekom filmskog festivala u Gentu u Belgiji, gdje su bili sa ekipom filma Zvizdan , potkraj listopada.

- Dalibor me pitao bih li prihvatila ulogu u TV-seriji, ali mi nije želio reći ništa konkretnije, kaže mlada Zadranka koju je prije dvije godine proslavila glavna uloga u filmu Šuti Lukasa Nole (51). I Goran Marković (30), koji je uz Tihanu i Trpimira Jurkića igrao u Zvizdanu i to čak u tri uloge, presretan je što opet radi s istim redateljem.

- Malo mi je napeto jer sam u stalnom angažmanu u HNK u Splitu, pa često putujem na relaciji Zagreb-Split, ali nije mi teško jer sam opet u pobjedničkoj ekipi - kaže dvostruki dobitnik nagrade Hrvatskog glumišta. Iz Londona je pak doputovala Beograđanka s engleskom adresom, Branka Katić (45). Glumica koju pamte iz filmova 'Mi nismo anđeli' i 'Lepa sela lepo gore' 2014. godine igrala je i u Kapetanu Amerika - Zimskom ratniku . Branka Katić igrat će u Novinama glavnu žensku ulogu, a novinarima je rekla da je sretna što se nakon dugo vremena ponovno vratila u Hrvatsku.

Producent Nebojša Taraba iz Drugog plana i scenarist Ivica Đikić kažu da radnja serije nema veze sa stvarnim ljudima i događajima.

- Namjerno smo bježali od scenarija s ključem i vjerujemo da će serija biti gledana zbog izvrsnih glumaca - kaže Taraba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin