Show

Komentari 9

Matej iz Života na vagi: 'Oženio sam se, vratio u Hrvatsku, a s kilogramima se i dalje borim...'

Matej iz Života na vagi: 'Oženio sam se, vratio u Hrvatsku, a s kilogramima se i dalje borim...'

Matej se oženio u listopadu, a Božić je proveo sa suprugom te okružen obitelji i prijateljima. Oboje su jako društveni i blagdani ih nadasve vesele pa su ih jedva dočekali

Otkako je pobijedio u show-u 'Život na vagi', sve mu se potpuno promijenilo, vratio se u Hrvatsku, oženio se i sada punim plućima uživa u životu.

- Jednu prostoriju u kući preuredio sam u teretanu tako da više nemam izgovor da nemam gdje trenirati, da mi se ne da ili da nemam vremena - otkrio je za RTL.

Ni godinu dana nakon što je izašao iz show-a nije prestala njegova borba s kilogramima.

- Premda i dalje vodim bitku s kilogramima koji me očito jako vole i žele mi se vratiti, brojčanik na vagi ne prelazi dvoznamenkastu cifru. Ponosan sam jer sam uspio održati kilažu - pohvalio se Matej.

U show-u je stekao i neke nove prijatelje poput Dode, Ede, Marice i Ljubinke. Sa svima je i dalje u kontaktu, ali kaže da su se svi vratili nekim svojim obvezama i životima, tako da se ne čuju svakodnevno.

- Zdravka me uvijek razveseli svojim pričama o Hajduku, Ljuba slikama svojih 'kućnih radinosti', a i s trenerima sam ostao u kontaktu. - izjavio je.

Najčitaniji članci