Show

Komentari 4

Stigla je nova verzija: Umjesto Angeline, druga Lara Croft je...

Stigla je nova verzija: Umjesto Angeline, druga Lara Croft je...

Premda nam se početkom ožujka govorilo da bi nova Lara Croft mogla biti Daisy Ridley, izgleda da su producenti nove te pomlađene franšize, odabrali švedsku glumicu Aliciu VIkander

Kako smo već prije izvijestili, potraga za novom Larom Croft do nedavno je bila u punom jeku, a sada je, po svemu sudeći, došla kraju, jer odabrana je ovogodišnja dobitnica Oscara za sporednu žensku ulogu, Alicia Vikander.

Vikander je jedna od zaposlenijih glumica trenutačno, s čak pet prošlogodišnjih, a već tri ovogodišnja filma. Raznolikim ulogama pokazala je da je glumica koja i može i zna prikazati mnogo različitih likova. No sad je krenula preko špijunskog, pa sf filma i putem prestižne drame do svoje prve uloge u visokobudžetnoj franšizi.

Premda ne sumnjamo da će se glumica pokazati kao dobra, i dalje ćemo se za krajnju odluku strpjeti do prvih foršpana za film.

Redatelj filma je Norvežanin Roar Uthaug, a radnja filma bi se trebala odvijati na Islandu gdje bi se Lara trebala boriti protiv suludog kulta. Scenaristi Daugherty i Robertson-Dworet imaju iskustva s hit filmovima, pa nam se čini da je film barem po tom pitanju na dobrom putu.

Datum izlaska filma još uvijek nije objavljen, a Vikander ćemo imati prilike vidjeti ove godine u novom filmu o Jasonu Bourneu.

 

 

Najčitaniji članci