Obavijesti

Show

Komentari 12

Matthew izludio obožavatelje izjavom: 'Stižu velike vijesti...'

Matthew izludio obožavatelje izjavom: 'Stižu velike vijesti...'
9

Da će se prijatelji Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross i Joey ponovno okupiti nagađa se već neko vrijeme, ali ništa još nije potvrđeno već sve ostaje samo na velikim željama njihovih obožavatelja

VIDEO

Matthew Perry (50) izludio je svoje obožavatelje na društvenim mrežama samo jednom objavom. Napisao je kako uskoro stižu velike vijesti, a to je očito bilo dovoljno da brojni zaljubljenici u seriju 'Prijatelji' očekuju kako će ponovno gledati na malim ekranima dobro znanu ekipu. 

- Vraća se serija? Već ste snimili sve i uskoro ćemo gledati nove epizode? Monica je dosad već trebala roditi, imati barem dvoje djece - pisali su. Dakako, mnogi nisu imali pojma što se događa, ali su i dalje bili uzbuđeni. Neki su se čak zabrinuli za svoje zdravlje pa ga zamolili da im što prije otkriju. 

- Pozlit će mi, čovječe, pa reci nam. Ne mogu dočekati više - komentirali su.

'Začarani Prijatelji': Glumce su zadesile bolesti i tragična smrt
'Začarani Prijatelji': Glumce su zadesile bolesti i tragična smrt

Da će se prijatelji Monica, Phoebe, Rachel, Chandler, Ross i Joey ponovno okupiti nagađa se već neko vrijeme, ali ništa još nije potvrđeno već sve ostaje samo na velikim željama njihovih obožavatelja. 

Osim toga, puno ljudi osvrnulo se na to da se 'iz sna' probudila Emma, kćer Rachel i Rossa, pa je sada to odličan povod kako bi ponovno snimali. Matthew, u seriji Chandler, govori Emmi: 

- Hej, Emma. Sad je 2020. godina. Uživaš li još uvijek u svom drijemanju?

Glumac zasigurno nije očekivao odgovor, ali Noelle Sheldon (18), jedna od blizanki koje su imale ulogu, uzvratila mu je na tu referencu iz 10. sezone serije. 

- Upravo sam se probudila iz najboljeg drijemanja ikad, sretna 2020. Nadam se da ćete svi imati odličnu godinu i da ćete je provesti s obitelji, prijateljima i puno smijeha - napisala je Sheldon. 

Mlada glumica se ipak prisjetila šale pa je na Instagramu objavila fotografiju sebe koju je uz malu pomoć Photoshopa dodala na fotografiju kafića Central Perk u kojem je društvo iz Prijatelja snimilo brojne scene te usput odgovorila Chandleru. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu