Obavijesti

Show

Komentari 66

Meeks gradi karijeru, a njegova banda ubila je mog sina (15)

Meeks gradi karijeru, a njegova banda ubila je mog sina (15)
4

DRUGA STRANA PRIČE Meeks je postao jedan od najtraženijih muških modela. Zatvorsku ćeliju seksi kriminalac je zamijenio modnom pistom te sada uživa u luksuznom životu i lijepim ženama

VIDEO

Žene diljem svijeta prije tri godine su 'poludjele' zbog fotografije objavljene na Facebook stranici policije Stocktona. Na njoj se nalazio Jeremy Meeks (33) koji je ove godine izašao iz zatvora.

Pripadao je zloglasnoj bandi The Crips koja je harala SAD-om. Bili su poznati po pljačkama i brutalnim ubojstvima. Meeks je uhićen zbog oružane pljačke.

Nakon što je odslužio kaznu, postao je jedan od najtraženijih muških modela. Zatvorsku ćeliju zamijenio je modnom pistom te uživa u luksuznom životu i lijepim ženama.

Ipak, mnogi zaboravljaju njegovu mračnu prošlost. Na to je podsjetila Carmela Castillo, majka dječaka kojeg je ubila Meeksova banda.

Milan, Backstage, Parade Philipp Plein "Spring / summer 2018 Men

- Ne razumijem zbog čega je ovo zaslužio. Taj muškarac i njegovi prijatelji upucali su mog 15-godišnjeg sina Erica dok je igrao košarku na rođendanskoj zabavi - rekla je kroz suze.

Ispričala je kako je banda ispalila tri metka, a Eric je poginuo spašavajući svoju djevojku koja je bila u blizini. Za dječakovo ubojstvo osuđen je tada 17-godišnji David Lewis, Meeksov prijatelj.

Iako se ovaj strašan zločin dogodio prije 10 godina, majka se ne može pomiriti sa sudbinom. Kada je vidjela Meeksa na televiziji, slomilo joj se srce.

- Kako možemo biti sigurni da je prestao s kriminalom - pita se Carmela.

Inače, Meeks je u nedavnom intervjuu izjavio kako se promijenio te da se želi posvetiti manekenkskoj karijeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin