Show

Komentari 19

'Meghan će sve reći Ellen, ona razumije njezinu patnju i bol...'

'Meghan će sve reći Ellen, ona razumije njezinu patnju i bol...'

Meghan Markle odlučila je, kako pišu strani mediji, prvi intervju dati Ellen DeGeneres. To joj je u planu već neko vrijeme jer zna da će je ona razumjeti i stati uz nju...

Meghan Markle (38) povjerila se prijateljima da prvi intervju nakon skandala i povlačenje s kraljevskih dužnosti planira dati voditeljici Ellen DeGeneres (61). Njih dvije su, navodno, i privatno vrlo bliske.

- Ellen DeGeneres i Meghan Markle već su imale inicijalni dogovor oko intervjua. To se 'kuha' već neko vrijeme - rekla je Meghanina prijateljica za britanske medije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ellen i Meghan srele su se prije nekoliko godina u skloništu za pse u Los Angelesu, gdje je Ellen potaknula Meghan da udomi svog prvog psa, Bogarta. Od tada su kontaktu. Ellen i njezina supruga Portia de Rossi čak si u doputovale u London kako bi vidjele Meghaninog i Harryjevog sina Archieja. 

- Vidjela sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno suosjećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svijet - rekla je DeGeneres u showu nakon skandala. 

Upravo zbog toga Meghan želi upravo njoj dati intervju.

- Rekla mi je da Ellen razumije njezinu patnju i bol i njoj će sve reći. Uvjerena je da su one srodne duše, za nju je Ellen utjelovljenje autentičnosti - tvrdi prijateljica kraljevskog para. 

Međutim, prijateljica misli da bi odluka Meghan da da intervju Ellen mogla naljutiti njezine slavne kolegice Oprah (65) i Gayle King (65). 

- Oprah je s Meghaninom majkom provela dan u Montecitu, dobila je pozivnicu za vjenčanje te je glasno iskazivala potporu odluci para da se odrekne kraljevskih dužnosti i krene u slobodan život - rekla je Meghanina prijateljica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci