Show

Komentari 1

Meghan i Harry posjetili Afriku pa pokrenuli šuškanja o prinovi

Meghan i Harry posjetili Afriku pa pokrenuli šuškanja o prinovi

Britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie počeli su u ponedjeljak desetodnevnu turneju po Africi, a fanovi su zaključili kako je vojvotkinja zbog stylinga ponovno trudna

'Afrika je dio svijeta koji mi je u proteklih 20 godina bio drugi dom, napisao je Harry (35) na Instagramu nekoliko tjedana uoči puta. Turneja, koja počinje u Južnoafričkoj Republici, prvo je zajedničko službeno putovanje mlade obitelji. 

U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a.

Royal visit to Africa - Day One

Posebnu pažnju izborom haljine te svojom figurom izazvala je još jednom Meghan (38), za koju dio fanova kraljevske obitelji misli da je ponovno trudna, a zbog dekoltiranog kroja, dio joj je i spočitao neprimjereno odijevanje za jednu vojvotkinju. 

Royal visit to Africa - Day One

Emotivni vrhunac očekuje se u pokrajini Huambo u Angoli gdje će posjetiti mjesto na kojem je 1997. nastala povijesna fotografija princeze Diane u minskom polju. Ondje će obići i ortopedski centar koji će nositi njezino ime. Obitelj će se 1. listopada ponovno okupiti u Južnoafričkoj Republici, dan uoči odlaska u Johannesburg.

Royal visit to Africa - Day One

Britanski mediji objavili su da bi se mlada obitelj mogla u nekom trenutku preseliti u Afriku, kontinent za koji je poznato da je posebno prirastao srcu Harry i Megan. Nedugo nakon što su se upoznali, Harry je buduću suprugu odveo u Bocvanu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Najčitaniji članci