Show

Komentari 90

Meghan iskoristila Oprah: 'Želi zasjesti u fotelju Bijele kuće, biti prva američka predsjednica...'

Meghan iskoristila Oprah: 'Želi zasjesti u fotelju Bijele kuće, biti prva američka predsjednica...'

Zanimljivo je da je 2018. godine sama Meghan bliskoj osobi priznala kako je njezin krajnji cilj postati američka predsjednica, a o tome je sanjala još kao djevojčica

Glumica i vojvotkinja Meghan Markle (39) iskoristit će svoj intervju s Oprah Winfrey (67) kako bi pokrenula političku karijeru koja bi je mogla odvesti čak i do fotelje u Bijeloj kući, ako se glasine koje su prošli tjedan kružile Westminsterom pokažu točnima, piše Daily Mail

POGLEDAJTE VIDEO:

Laburist Tonyja Blaira tvrdi da se gospođa Markle povezala s demokratima kako bi izgradila kampanju i timove te prikupila sredstva za predsjedničku utrku. Šuška se da želi biti prva žena predsjednica Amerike. Izvor blizak vojvotkinji od Sussexa odbio je komentirati te navode. 

Tijekom prošlogodišnjih američkih izbora Meghan i princ Harry (36) 'u rukavicama' su pokazivali kako ne podržavaju Donalda Trumpa (74). Pozivali su glasače da 'odbiju govor mržnje', što je glasnogovornik para opisao kao 'poziv na pristojnost'. I sam Trump izjavio je da nije fan glumice Meghan.

Your Commonwealth Youth Challenge reception

Također, prijateljica vojvotkinje je lani rekla časopisu Vanity Fair da je jedan od razloga što se Meghan nije odrekla američkog državljanstva udajom za princa bio i taj kako bi se jednog dana mogla baviti politikom u Americi.

Kako je otkrio još jedan izvor blizak kraljevskoj obitelji, Markle nikada nije krila koliko je frustrira činjenica da se, nakon što se zaručila za Harryja, mora maknuti od politike, baš kao i svi članovi kraljevske obitelji, te se politički ne smije izjašnjavati.

Buckingham Palace garden party

Meghan nikada nije krila svoju privrženost Baracku (59) i Michelle Obami (57), a i njezina, sad već bivša, kraljevska pomoćnica Sara Latham radila je za Hillary Clinton u njezinoj predsjedničkoj kampanji, u kojoj se borila protiv Trumpa.

Zanimljivo je da je 2018. godine sama Meghan bliskoj osobi priznala kako je njezin krajnji cilj postati američka predsjednica, a o tome je sanjala još kao djevojčica.

Royal tour of Fiji - Day Two

Najčitaniji članci