Show

Komentari 36

'Meghan je morala dati vozačku dozvolu zbog svoje sigurnosti'

'Meghan je morala dati vozačku dozvolu zbog svoje sigurnosti'

Robert Finch, koji presjeda Monarhističkom ligom Kanade, rekao je da se navodi da se vrijedni osobni dokumenti kraljevskih obitelji čuvaju u sefu pod nadzorom osiguranja palače

Nakon što sam postala dio kraljevske obitelji, više nisam vidjela svoju putovnicu, ključeve, vozačku dozvolu, rekla je Meghan Markle (39) u intervju s Oprah Winfrey (67). Stručnjaci za kraljevsku obitelj tvrde da su to protokoli koji su vjerojatno bili za njezinu vlastitu zaštitu, piše BBC.  

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju Meghan i Harryja s Oprah

- Meghan je morala predati svoju vozačku dozvolu zbog sigurnosnih pravila. Kad bi sama izašla van, ne bi bila zaštićena - objasnio je povjesničar Robert Lacey, koji je savjetnik u Netflixovoj seriji 'The Crown'. 

- Što se tiče toga da je predala putovnicu, ona je možda uzeta na čuvanje - dodaje Lacey. 

Robert Finch, koji presjeda Monarhističkom ligom Kanade, rekao je da se navodi da se vrijedni osobni dokumenti kraljevskih obitelji čuvaju u sefu pod nadzorom osiguranja palače. 

- To je doista bila rutina i vjerojatno bi joj bilo dostupno bilo što da je to željela - rekao je Finch. Markle je rekla da joj oduzeti predmeti nisu vraćeni kad se preselila u Kaliforniju. 

Najčitaniji članci