Obavijesti

Show

Komentari 26

Meghan Markle ima novi friz: Pokušava li najaviti trudnoću?

Meghan Markle ima novi friz: Pokušava li najaviti trudnoću?
12

Inače joj je kosa kovrčava ili u punđi, a sada je bila potpuno ravna. Otkako se udala za princa Harryja nije imala ispeglanu kosu. Počele su kružiti teorije da promjena frizure znači da je vojvotkinja trudna

VIDEO

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) i princ Harry (34) bili su na dodjeli nagrada Coach Core Awards na sveučilištu u Loughboroughu. Dodjela je namijenjena mladim ljudima koji bi mogli postati nove sportske zvijezde.

Meghan je za ovaj događaj promijenila svoju frizuru. Inače joj je kosa kovrčava ili u punđi, a sada je bila potpuno ravna. Otkako se udala za princa Harryja nije imala ispeglanu kosu. 

Na internetu su počele kružiti teorije da promjena frizure znači da je vojvotkinja trudna. 

Royals attend Coach Core Awards

Tjedan dana prije nego će vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (36) najaviti svoju prvu trudnoću, odrezala je šiške čime je šokirala sve.

Reuters/Pixsell

Drugi put kada je obavijestila javnost da je trudna, imala je 'izrast', odnosno nije obojila kosu što može biti slučajnost ili jednostavno nije stigla kod frizera. Kada je najavljivala svoju treću trudnoću, ponovno frizura nije bila kakva je inače. 

Da je Meghan frizurom nagovijestila trudnoću samo je teorija. Nitko iz Kensingtonske palače nije potvrdio ni Katein ni Meghanin slučaj. 

Royals attend Coach Core Awards

Osim što je njezina frizura bila 'glavna' na dodjeli nagrada, Meghan se pohvalila i košarkaškim umijećima. Pokazala je kako zna uhvatiti i baciti košarkašku loptu tijekom igre. Čini se banalno, ali mnogi to ne mogu učiniti, pogotovo ne u visokim potpeticama. 

Royals attend Coach Core Awards

Meghan nije jedina članica kraljevske obitelji koja se može pohvaliti sportskim vještinama. Kate voli igrati hokej na travi, a jednom je prilikom zaigrala kriket također u štiklama. 

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

VIDI OVO: Pravi heroji: 9 dirljivih fotografija vatrogasaca koji su gasili požare na jugu Hrvatske

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin