Show

Komentari 4

Meghan Markle na koncertu 'Vox Live' videopozivom se javila u haljini od 10 tisuća kuna

Meghan Markle na koncertu 'Vox Live' videopozivom se javila u haljini od 10 tisuća kuna

Na koncertu Vax Live, u svojoj video poruci Meghan Markle govorila je o tome kako će pandemija oblikovati budućnost svake žene, osobito afroameričke, pa tako i njene i Harryjeve nerođene kćeri

Iako nije uspjela osobno nastupiti na Global Citizen's Vax Live: Koncert za ujedinjenje svijeta u Los Angelesu, čiji je cilj podignuti svijest o cijepljenju, Meghan Markle, koja je predvodila koncert zajedno sa svojim suprugom, princom Harryjem, za tu je priliku snimila posebnu poruku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj suprug i ja vjerujemo da je presudno za naš oporavak dati prednost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svih, a posebno ženama na koje je ova pandemija nesrazmjerno utjecala. Žene, a posebno crne žene, vidjele su kako je uništena generacija ekonomske dobiti. Otkako je započela pandemija, gotovo 5,5 milijuna žena izgubilo je posao u SAD-u, a očekuje se da će još 47 milijuna žena širom svijeta skliznuti u krajnje siromaštvo - ispričala je Meghan.

U crvenoj cvjetnoj haljini s potpisom Caroline Herrere čija je cijena oko 10 tisuća kuna, otkrila je kako su ona i Harry jako uzbuđeni zbog prinove u obitelji. 

- Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu svojoj kćeri. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih obitelji širom svijeta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed -  rekla je s osmijehom na licu. 

Podsjetimo, na koncertu su sudjelovale brojne poznate osobe iz svijeta glazbe, filma i politike, tako je i Andrej Plenković poslao videoporuku.

Najčitaniji članci