Show

Komentari 69

Meghan Markle se ipak neće pojaviti, nije dobila dozvolu liječnika za ulazak u avion

Meghan Markle se ipak neće pojaviti, nije dobila dozvolu liječnika za ulazak u avion

Pogreb princa Philipa održat će se kapeli St. George u dvorcu Windsor sljedeće subote u 15 sati. Ceremoniji će prethoditi minuta šutnje kojom će se odati počast vojvodi od Edinburgha

Na posljednji ispraćaj princa Phlipa, kraljica Elizabetha II. (94) smije pozvati samo 30 ljudi, u što je uključeno i svećenstvo. Na sprovodu se očekuje uža obitelj princa Filipa, njegova supruga, djeca i unučad, izvijestili su Daily Mail Online.

POGLEDAJTE VIDEO:

Očekuje se da i će princ Harry prisustvovati sprovodu svog djeda u Velikoj Britaniji. To će ujedno biti njegovo prvo putovanje kući nakon što je slavno napustio kraljevsku obitelj, rekao je izvor za The Post.

Prošlih dana, bilo je nejasno, hoće li se i trudna Meghan Markle, koja bi trebala roditi drugo dijete početkom ljeta, pridružiti Harryju. Naime, njezin liječnik savjetovao ju je da ne leti gotovo 12 sati od kuće u Sussexesu iz Kalifornije do Engleske i zbog toga nije dobila medicinsku dozvolu za ulazak u avion.

- Meghan se potrudila da može putovati s Harryjem, koji će biti među ožalošćenima, ali nije dobila medicinsku dozvolu za ulazak u avion- izvijestili su Daily Mail Online.

Vojvodin lijes prenijet će se iz dvorca u kapelu u posebno modificiranom Land Roveru koji je sam princ pomogao dizajnirati. Pratit će ga princ od Walesa i stariji kraljevski pješice, izvijestili su iz palače.

Naime, obitelj će na sprovodu nositi maskice i morat će održavati socijalnu distancu zbog pandemije korona virusa. 

Kao i za smrt kraljice, postoji točno definiran protokol za sve u državi. Poznat je pod imenom Operation Forth Bridge, a u njemu se detaljno iznosi redoslijed događaja.

Evo što sve slijedi: 

Princ Philip, prije smrti, izrazio je želju za malenom ceremonijom iako je njegov smrt rastužila, ne samo Veliku Britaniju, već i ljude diljem svijeta. 

Najčitaniji članci