Obavijesti

Show

Komentari 8

Meghanin polubrat: Nadam se da sada shvaća što je to obitelj

Meghanin polubrat: Nadam se da sada shvaća što je to obitelj
9

Obitelj ne odustaje od vojvotkinje. Nekoliko dana nakon Meghanine polusestre, javlja se ponovno i polubrat Thomas Markle Jr., koji je sada presretan što ima kraljevskog nećaka, ali ipak poziva sestru na red

VIDEO

Vojvotkinjino rođenje kraljevske bebe potiče njezinu obitelj da joj javno šalje poruke. Sada, nakon polusestre Samanthe Grant (54) ima i polubrat Thomas Markle Jr. (53) nešto za reći. Osim čestitke objavio je i otvoreno pismo u kojem izražava nadu ponovnog povezivanja Meghan Markle (37) s obitelji. 

- Čestitam, vrlo sam sretan zbog vas oboje i nadam se da će vam dijete donijeti svu radost ovog svijeta - počeo je Thomas. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

 U nadi da će im beba pomoći popraviti 'raskid' u obitelji, Thomas inzistira na upoznavanju djeteta s ostatkom obitelji, prenosi Fox News.

- Nadam se da će ova beba pomoći u popravljanju obiteljskih odnosa, svi bismo je voljeli upoznati i postati dio njezinog života, posebice naš otac - govori Thomas Jr. i naglašava kako svatko u obitelji želi vidjeti novu bebu kada se rodi. 

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3

- Možda će sada, kako je postala majka, otvoriti oči i uvidjeti koliku važnost ima obitelj i dopustiti ocu da bude dio života tog djeteta. Svaka nova beba u obitelji je velika stvar, već dugo nismo imali prinovu i to je velika vijest za nas - iznosi Markle Jr. 

Unatoč raskolu, Thomas priželjkuje da Meghan dopusti očevoj strani da upozna novorođenče. Otac Meghan Markle, Thomas Markle (74) je, kako kaže sin, potpuno uništen zbog mogućnosti da nikada ne upozna unuka, a najveći strah mu je pomisao da neće biti dio bebinog života.

Thomas Markle, Meghan Markle

- To je jedan od njegovih najvećih strahova i on to nikako ne može razumjeti. Nada se da će ona otvoriti ruke i pružiti mu da upozna Archieja. Meghan je njegova omiljena djevojčica i on ju je čuvao od prvog dana i sada želi čuvati i unuče - nastavlja Thomas Jr., nadajući se da će vojvotkinja ipak na kraju biti ljubazna pa nazvati svog oca jer kako objašnjava on, ne bi bilo ni Meghan da nije bilo tate.

Royal baby

- Ona je bila vrlo sretno dijete i ima oca kojemu može biti zahvalna za to. On joj je posvetio svaki trenutak svog života i zaslužuje sada da bude dio života njezinog djeteta - zaključio je Markle Jr.

Nije propustio ni da pohvali sestru za koju smatra da će biti vrlo dobra mama, unatoč tomu što je slavna. 

Thomas Markle: Bojim se da više nikad neću vidjeti Meghan
Thomas Markle: Bojim se da više nikad neću vidjeti Meghan

- Ako će se ponašati onako kako je ona odgajana i ako pokaže istu ljubav koju je i ona imala, i ukoliko to sve primijeni na vlastite majčinske vještine onda će biti odlična mama - objašnjava polubrat te naglašava kako je Meghan imala jako dobro djetinjstvo puno ljubavi i iako je obitelj bila slomljena i živjela odvojeno ona je i dalje imala osjećaj obiteljskih vrijednosti.

- Bit će ona u redu, ne mislim da će dijete samo proslijediti dadiljama - zaključuje Thomas Jr.

Obitelj Markle neprestano razgovara s novinarima i daje intervjue. Iako su već Meghan i kraljevsku obitelj osramotili bezbroj puta, ni dalje ne odustaju od dramatičnih otvorenih pisama, davanja izjava i bezuspješnog razgovaranja s njom preko medija.

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin