Obavijesti

Show

Komentari 2

Mehunka objavila fotku majke i čestitala joj rođendan: 'Moji roditelji su poznatiji od mene'

Mehunka objavila fotku majke i čestitala joj rođendan: 'Moji roditelji su poznatiji od mene'
5

Mama sretan ti 76. rođendan! Još uvijek nitko od nas nije nadmašio tvoj uspjeh da sa dvoje male djece završiš još jedan fakultet i tako upišeš dvije diplome u svoju karijeru, napisala je Snježana

VIDEO

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger (50) je dirljivom objavom na Instagramu svojoj majci Ankici čestitala 76. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Umirovljeni par pronašao način kako zadržati toplinu u domu 00:53

- Mama sretan ti 76. rođendan! Još uvijek nitko od nas nije nadmašio tvoj uspjeh da sa dvoje male djece završiš još jedan fakultet i tako upišeš dvije diplome u svoju karijeru! Kuhala nam, spremala zimnicu, šivala odjeću, ponekada iz hobija slikala, radila u školi, imala svaki dan frizuru, bila sređena i dotjerana - započela je Snježana uz fotografiju na kojoj njezina majka pozira pored velikog buketa cvijeća. 

- Sagradili dvije kuće, dom za svoju obitelj u tada nemogućem komunističkom sistemu koji vas je kao Hrvate iz Primorja tlačio i zbog čega ste se morali preseliti u Zagreb iako vam je srce zauvijek ostalo u kamenjaru uz fijuk bure i miris mora! Pa kako si to sve uspijevala - napisala je ponosna kćerka. 

- Nakon svega jučer u lokalnom restoranu kupujem tebi omiljenu janjetinu i tvoji đaci mi se javljaju, pitaju za profesoricu Bačić kako si, pozdravljaju tebe i tatu koji je radio u tom kraju isto, a i ti ih se sjećaš svih! Franz me gleda zbunjeno, prepoznali su te iz medija kaže?! Ne schatzi, poznaju moje roditelje oni su ipak ovdje poznatiji od mene jer su ovaj kraj zadužili odgajajući tuđu djecu koji put dobru, koji put nemoguću, ali se ovdje trud još uvijek cijeni kao i to plemenito zanimanje - dodala je Schillinger. 


- P.S Danas sam konačno prihvatila tvoje odgojne metode koje su uključivale da meni kao tvom učeniku budu uvijek dani najteži zadaci i da mi se nikada nije gledalo kroz prste jer život ne gleda kroz prste! Tvoja pravednost i nepopuštanje bili su nadaleko poznati! Volim te - zaključila je Snježana. 

Mnogi Snježanini pratitelji su se u komentarima pridružili čestitkama, uključujući violončelisticu Anu Rucner (39) i voditeljicu Eciju Ivušić (35). 

Mehunka se u Beču družila sa sestrom koju rijetko pokazuje
Mehunka se u Beču družila sa sestrom koju rijetko pokazuje

- Sretan rođendan dragoj, bivšoj učiteljici, veliki pozdrav - među čestitarima su se našli i neki bivši učenici. 

Podsjetimo, Snježana se prije godinu dana udala za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera (58). Svadbeno slavlje je bilo na Kornatima, a među brojnim gostima našli su se Nives Celzijus, Neven Ciganović, Ecija Ivušić, Zlatko Mateša...

 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S MAGIC LEONOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci