Obavijesti

Show

Komentari 3

Mel B: Ako se Spajsice ne žele upjevati za turneju, ja ne idem

Mel B: Ako se Spajsice ne žele upjevati za turneju, ja ne idem
10

Izgleda kako se grupa neće sastati u potpunosti. Na ponovnog okupljanju pjevati ipak neće Victoria Beckham. Modna dizajnerica prvo se pristala početkom godine okupiti sa svojom, ali je zatim ubrzo odustala od toga

VIDEO

Pet članica britanske skupine Spice Girls - Victoria Beckham (43), Melanie Brown (42), Emma Bunton (42), Melanie Chisholm (44) i Geri Horner (45) postigle su veliki uspjeh devedesetih. Širom svijeta prodale su 85 milijuna albuma, a u veljači su objavile fotografije 'ponovnog okupljanja'.
 
Melanie Brown poznatija kao Mel B  navodno je svojim kolegicama iz grupe Spice Girls rekla da im se neće pridružiti ponovnom susretu, osim ako se grupa prethodno ne uvježba u pjevanju prije 'ponovnog okupljanja'.
 
Spice Girls oduševile su obožavatelje najavivši ponovno okupljanje dvadeset godina nakon raspada. Širom svijeta prodale su 85 milijuna albuma, a početkom godine objavile su fotografije njihova okupljanja.
 


Članica grupe Melanie Chisholm, potvrdila je kako su s Mel B, Emmom Bunton i Geri Horner odlučile vratiti na scenu nakon godina odsustva.
 
Razišle su se 2000., ali su se u nekoliko navrata okupile, primjerice na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igra u Londonu 2012. godine. Ukoliko bi se opet okupile, svaka Spajsica trebala bi dobiti 10 milijuna funti (oko 84 milijuna kuna).
 
- Idemo na turneju. To je sad 100 posto sigurno. Voljeli bismo imati i neke goste koji bi s nama nastupali. Za mene bi Katy Perry bila super opcija, ako bi pristala - rekla je Mel B u intervjuu za britanske medije.
 
No, izgleda kako se grupa neće sastati u potpunosti. Kako britanski mediji navode, na ponovnog okupljanju pjevati ipak neće Victoria Beckham. Modna dizajnerica prvo se pristala početkom godine okupiti sa svojom, ali je zatim ubrzo odustala od toga.
Njezin potez toliko je razljutio Mel B da ju je žestoko izvrijeđala, a Spajsice se ovako nisu posvađale još od 1998. kada je Geri Halliwell (46) rekla da odlazi iz grupe.
 
 
- Sve su djevojke bijesne na Victoriju, a dodatno ih je razočarala kada je rekla da će ih tužiti ako uzmu zaradu od ponovnog okupljanja bez nje - rekao je izvor blizak pjevačici za The Sun. Uvrijedilo ih je i što se supruga umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (43) za modni časopis Vogue obukla u stilu vremena kada je nastupala sa Spajsicama.
Povratak benda vrijedan 10 milijuna funti po članici trebao bi, između ostalog, uključivati kompilacijski album najvećih hitova te angažmane u talent showu.
 
 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin