Obavijesti

Show

Komentari 8

Mel B me snimala s drugom ženom i govorila: 'Ovo je seksi'

Mel B me snimala s drugom ženom i govorila: 'Ovo je seksi'
9

Pjevačica je optužila bivšeg supruga da ju je ucjenjivao snimkama seksa, a Stephen tvrdi drugačije. Kaže da je Melanie snimala njega, a videe su snimali za njezinog psihoterapeuta

VIDEO

Bivši suprug Mel B (43), Stephen Belafonte (43), progovorio je za Daily Mail o seks snimkama za koje pjevačica tvrdi da su mu bile sredstvo ucjene tijekom njihovih deset godina braka. Naime, Stephen kaže upravo suprotno, da nije on snimao Melanie, već je ona njega. 

Belafonte tvrdi da je bivša Spice Girl bila toliko ovisna o alkoholu i drogama te da je čak 'šmrkala' kokain pred djecom. Iako je cijelo vrijeme tulumarila i drogirala se, u javnosti se predstavljala kao prava, obiteljska žena. 

- Uopće nemam pojma s kim sam to bio u braku. To je žena koja bi mi prerezala grkljan ako bi to značilo da se neće doznati da je ovisnica. Sve što je rekla i napravila kako bi sačuvala imidž bilo je užasno i zločesto. Tad sam shvatio koliko sam bio glup - kaže Stephen. 

Pixsell

U knjizi 'Brutalno iskreno' pjevačica je progovorila o ovisnosti i velikom seksualnom apetitu, a Stephen sve to smatra odvratnim. 

- Mene krivi za svoju ovisnost o kokainu, krivi me za seksualne stvari, odvratno je to. Ne znam ni jednu osobu kojoj je stalo do kćeri, koja se zalaže za girl power, a koja bi pustila tako nešto van da njezine kćeri čitaju - rekao je Belafonte. 

Pixsell

U knjizi je Mel B opisala seks u troje koji je na početku braka imala sa Stephenom i još jednom djevojkom te je priznala kako je to bilo na njezino inzistiranje. Međutim, pjevačica se šokirala kada je saznala da je njezin suprug sve snimao. Također, tvrdi da postoje čak 64 snimke koje je Stephen snimio nakon što ju je drogirao. 

- Moja supruga je snimala mene, želim da pokaže snimke koje je ona snimila. Ona je potpuno odjevena, okreće kameru prema sebi i govori: 'Ovo je seksi', dok me snima s drugom ženom - opisao je Stephen.

Twitter

Lorraine Gilles, njihova dadilja, priznala je da je pet godina bila u vezi s Melanie te da je imala seks u troje s njom i Belafonteom, a pjevačica je tvrdila da ju oboje ucjenjuju tim snimkama tog seksa. 

- Morao bih biti lud da to objavim zbog strogih zakona o osvetničkoj pornografiji u Kaliforniji, a ne želim da moje kćeri to vide - kaže Stephen koji priznaje da snimke postoje i da je njegova bivša supruga na nekima nadrogirana, ali tvrdi da je to snimano kao dokaz za njezinog prishoterapeuta. 

Melanie je čak nagovorila Lorraine da si pored vagine tetovira 'vlasništvo Mel B'.

The Red Nose Day Special On NBC - LA
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin