Obavijesti

Show

Komentari 13

Mel B: Spavale smo zajedno, Geri: Daj zašuti, preuveličavaš

Mel B: Spavale smo zajedno, Geri: Daj zašuti, preuveličavaš
11

Ginger Spice davno je priznala da je imala spolni odnos s poznatom ženom, ali nije otkrila identitet. To je, tvrdi Geri, pomoglo joj da shvati da ne voli isti spol

VIDEO

Spajsice ponovno su glavna tema, kao u devedesetima. Mel B (43) šokirala je javnost kada je nakon više od 20 godina otkrila da je spavala s pjevačicom Geri Horner, ex Halliwell (46). U showu 'Piers Morgan's Life Stories' Melanie je ispričala da su bile najbolje prijateljice i naprosto se dogodilo. 

Viva Forever musical launch

Tada je dodala kako se nada da Geri neće negirati činjenice i demantirati već priznati budući da je, kaže, smiješna stvar. Ipak, želja joj se, čini se, neće ostvariti. 

- Ovo je tipična Mel, brza na riječima, a Geri je dosta toga. Mel je poslala poruku curama iz benda o tome što je rekla na snimanju intervjua, ali nije se uopće ispričala. Morat će puzati kako bi se pomirila s Geri. Ovo nije nešto što se lako zaboravlja  - rekao je prijatelj Ginger Spice, prenosi CloserOnline.

BRIT Awards 2010 - Show - London

Geri je bila u bendu od 1994. do 1998., a tijekom velike slave ona i Mel su se imenovale najboljim prijateljicama. Međutim, to prijateljstvo bi sada moglo zauvijek završiti.

- Mel inzistira da je to istina, ali Geri govori da je sve preuveličala i da treba začepiti usta. Nije idealna situacija budući da probe za turneju počinju za nekoliko tjedana i djevojke će provoditi puno vremena zajedno. Ovaj događaj neće uništiti okupljanje te su i dalje Spajsice uzbuđene što će zajedno putovati, ali njihovo prijateljstvo je završeno - dodao je Gerin prijatelj. 

Međutim, Ginger Spice davno je priznala da je imala spolni odnos s poznatom ženom, ali nije otkrila identitet. To je, tvrdi Geri, pomoglo joj da shvati da ne voli isti spol.

- Imala sam lezbijski seks jednom. Ubrzo sam shvatila da nisam lezbijka. Ne smetaju mi grudi, ali ostalo nije moj đir - rekla je Geri. 

TEK SU SE VJENČALI, A VEĆ STIŽE BEBA? Pjevač se 'pohvalio' na Instagramu, ali neki mu ne vjeruju zbog ovog detalja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael