Show

Komentari 1

Melkior Bašić iz 'MasterChefa' pozirao je kao oskarovac iz filma 'Nemilosrdnih gadova'

Melkior Bašić iz 'MasterChefa' pozirao je kao oskarovac iz filma 'Nemilosrdnih gadova'

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama

Još samo malo, mjesec dana, i još jedan 'MasterChef' dobit će pobjednika. Na razgovor smo 'priveli' najstrožeg člana žirija Melkiora Bašića. Samo za Cafe otkrio je što bi bio da nije kuhar, kako se supruga Andrea nosi s njegovom popularnošću, što ga fanovi showa 'žicaju' na društvenim mrežama...

Ekskluzivno, samo za Cafe, donosimo veliki intervju s legendarnim glumcem Zlatkom Burićem Kićom, zvijezdom pobjedničkog filma u Cannesu 'Trokut tuge' za čiju je ulogu nominiran za europski Oscar, kojeg smo uhvatili tijekom zagrebačkoga gostovanja s predstavom 'Legenda Glembajevi', u produkciji Eurokaza i režiji Branka Brezovca.

Pogledali smo seriju 'Candy' s neprepoznatljivom Jessicom Biel u glavnoj ulozi. Serija je i više nego ugodno iznenađenje, iako nije za svačiji ukus i od gledatelja traži određenu dozu strpljenja. Ponekom gledatelju željnom akcije to će ubrzo dosaditi, a oni malo strpljiviji uistinu će uživati u seriji.

Zagreb, 13.11.2022 - RTL Zivot na vagi

Josipu Čapi još se nisu slegnuli dojmovi nakon subotnje pobjede u showu 'Život na vagi'. Većinu stare odjeće će, kaže Slavonac, baciti jer si više neće dopustiti da se vrati na staru kilažu.

Ni nakon 80 godina od premijere 'Casablanca' ne silazi s top lista najboljih holivudskih filmova. Ništa tijekom snimanja nije dalo naslutiti da će postati klasik, a i glavne zvijezde Humphrey Bogart i Ingrid Bergman mislili su da će film biti fijasko.

Archival Cinema and Entertainment

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

POGLEDAJTE VIDEO: TKO JE KRIV S JURAJEM ŠEBALJEM

Najčitaniji članci