Obavijesti

Show

Komentari 6

Mešin - od gledatelja i voditelja do natjecatelja u MasterChefu

Mešin - od gledatelja i voditelja do natjecatelja u MasterChefu
4

Četvero novih kandidata ušlo je u show. Mario Valentić unio je osvježenje i dobre vibracije te novi pristup hrani i natjecanju. Igor se našao u potpuno novoj ulozi

VIDEO

U novoj epizodi Celebrity MasterChefa upoznat ćemo se s novih četvero kandidata. Tako će kuhače u kulinarskom okršaju ovog petka ukrstiti osobni trener i promotor zdravog života Mario Valentić (33), pjevačica Emilija Kokić (45), glumac i voditelj Igor Mešin (46) te multimedijalni umjetnik Filip Šovagović (47). 

Prva prepreka koju trebaju 'preskočiti' bit će priprema vlastitog autorskog jela koje će na najbolji način prikazati njihovu osobnost, kreativnost i kulinarsko znanje za što će imati sat vremena i 15 minuta te neograničen broj namirnica iz dućana. 

Igor će se u ovoj emisiji naći u potpuno drugačijoj ulozi: od 'običnog' gledatelja Masterchefa, preko voditelja druge sezone stigao je i do kandidata u Masterchef kuhinji. Igor kuha iz hobija jer ga to opušta, a njegova ljubav prema kuhanju proklijala je puno prije MasterChefa. 

- Ne pucam na visoko, vidjet ću. Ovo mi je jedan od najtežih zadataka u životu - zaključio je Igor. 

Simpatični Mario unio je pravo osvježenje u show, a već je samim ulaskom u MasterChef kuhinju plesnim koracima pokazao da od njega možemo očekivati potpuno drugačiji pristup kako hrani, tako i samom natjecanju. 

Kazao je da je kao mali htio postati Superman, a kroz školovanje je postao profesor fizičke kulture i kineziologije te osobni kondicijski trener. Zdrav život je njegov stil života. 

Kada je ušao u kuhinju Mario je poljubio Emilijinu ruku, a žiriju se naklonio. Radovan ga je pitao radi li se o azijskom pozdravu, a Mario mu je objasnio da se tako šalje dobra vibra pa mu je Radovan i odzdravio na isti način. 

Hoće li sportski natjecateljski duh Marija Valentića biti prisutan i u najpoznatijoj reality kuhinji, kakva će biti jela koja prikazuju njegovu osobnost te hoće li zadovoljiti zahtjevni žiri ne propustite saznati u novoj epizodi Celebrity MasterChefa u petak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin