Show

Komentari 1

Mestro obilježile prve desetke: Dražen Ilinčić ispao iz showa

Mestro obilježile prve desetke: Dražen Ilinčić ispao iz showa

ORKESTAR ODLUČIO Televizijski urednik i novinar Dražen Ilinčić najavio je da će nastaviti dirigirati kod kuće te poručio da je uživao sudjelujući u Maestru

Iako je dobio veliki pljesak publike i kolega studenata te pohvale žirija za napredak, Dražen Ilinčić ne nastavlja natjecanje u Maestru. Simfonijski orkestar glasovanjem je odlučio da će u nastavak natjecanja Mile Kekin koji je, kao i Ilinčić, imao 22 boda nakon što je žiri dao svoje ocjene. Televizijski urednik i novinar Dražen Ilinčić najavio je da će nastaviti dirigirati kod kuće te poručio da je uživao sudjelujući u Maestru. 

U odnosu na prvi nastup ovo je nebo i zemlja, Vaš mentor maestro Robert Homen učinio je čudo, poručio je maestro Vladimir Kranjčević nakon Ilinčićeva dirigiranja skladbe iz filma 'Sedmorica veličanstvenih'. Aludirajući na Ilinčićeve kretnje glavom, maestro Fačini istaknuo je da ga to podsjeća na psiće u automobilima koji kretanje automobila prate kretnjama glave. Meni se pak činilo da jašete na konju, kazala je koncert-majstorica Mirjam Pustički-Kunjko komentirajući Ilinčićev nastup. 

Najčitaniji članci