Obavijesti

Show

Komentari 48

Metallica novu pjesmu svira ispred velike hrvatske zastave

Metallica novu pjesmu svira ispred velike hrvatske zastave
1

Kultni heavy metalci objavili su snimku na kojoj sviraju jednu od pjesama s njihovog novog, dugoočekivanog 10. studijskog albuma. Na snimci, dečki sviraju ispred velike hrvatske zastave

VIDEO

Metallica je najavila izlazak svog prvog albuma u posljednjih osam godina, oduševivši svoju 'vojsku' obožavatelja. 

- Znamo da je prošlo puno vremena ali ponosni smo što možemo predstaviti 'Hardwired..To Self-Destruct', novi studijski album Metallice koji se već dugo čeka - objavljeno je u priopćenju.

Jedanaesti studijski album četvorke koju čine pjevač James Hetfield, bubnjar Lars Ulrich, gitarist Kirk Hammett i basist Robert Trujillo izaći će 18. studenoga.

Bend je na svojoj Facebook stranici objavio snimku jedne od svojih proba, na kojoj su odsvirali pjesmu 'Leper Messiah'. Iza pjevača Hetfielda na zidu se vidi velika hrvatska zastava. 

'Garažu' grupe, čini se, krase mnoga sjećanja sa koncerta, zastave i plakati iz cijelog svijeta. Hrvatska zastava je, vjerojatno, uspomena s koncerta iz Zagreba, održanog 16. svibnja 2010. godine. Svi koji su bili na njihovom prvom nastupu pred hrvatskom publikom, tu 'avanturu' nisu nikada zaboravili. 

Kiša je lijevala 'kao iz kabla', a publiku je 'gutalo' blato. No, usprkos svemu, 30.000 fanova napokon su imali prliku vidjet svoj najdraži bend koji je prije toga već dva puta otkazivao koncert.

Prvi put su trebali doći 1991. godine, no koncert je otkazan zbog predratnog stanja. Idući pokušaj je bio 2004. godine, no i taj nastup je propao. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin