Obavijesti

Show

Komentari 40

'Mi starlete smo prije nekoliko godina zarađivale duplo bolje'

'Mi starlete smo prije nekoliko godina zarađivale duplo bolje'
11

Dok se umirovljene starlete srame svoje prošlosti, Ava Karabatić kaže da uspješno živi kao starleta i da je prava mašina zarade

VIDEO

Od reality zvijezde, preko pjevačice, spisateljice, manekenke, slikarice... Malo tko nije čuo za svestranu Avu Karabatić (32), koja je kao odskočnu dasku u svojoj karijeri iskoristila regionalni “VIP Big Brother” 2013.

POGLEDAJTE VIDEO: Život hrvatskih starleta

Pokretanje videa...

Ava Karabatić o svom poslu 01:07

No vratimo se nekoliko godina unazad, točnije na 2009., kad je Ava karijeru započela provokativnim poziranjem i kontroverznim izjavama. I dok je pojam starleta u Americi prihvaćen kao zvijezda u usponu, na brdovitom Balkanu starleta označava lijepu djevojku sa sumnjivim izvorom prihoda, ali bez konkretnog zanimanja. Kad je riječ o nešto manje surovoj hrvatskoj estradi, Ava nosi laskavu titulu “najdugovječnije starlete” na našim prostorima, koja godinama novinske stupce puni raznim skandalima, čudnim izjavama, ljubavnim vezama i aferama.

- Svi već znaju da sam po zanimanju profesor talijanskog i latinskog jezika, ali sam i svjetska žena koja se ne ljuti kad je netko nazove starletom. Kim Kardashian, Paris Hilton, Jessica Alba..., sve su to djevojke koje su se proslavile zahvaljujući ‘starletizmu’. Nakon desetak godina u šoubiznisu ne mogu zamisliti da me netko ne zove starletom - započela je Ava svoju ispovijest.

Godinama se u domaćim medijima provlače razne špekulacije o tome kako se pojedine zvijezde, uglavnom starlete, bave prostitucijom. Poznata kao osoba bez dlake na jeziku, Ava nam je otkrila kako se tijekom, kaže, zlatnog doba “trasha” u Hrvatskoj zarađivalo više nego danas, a nemoralnih ponuda uvijek je bilo. I bit će.

- Danas se djevojke pojavljuju ne eventima samo kako bi dobile besplatnu bocu Grey Goosea, Moëta ili Dom Perignona, dok se prije desetak godina pojavljivanje “debelo” više naplaćivalo - priča nam Karabatić i dodaje: “Već sam rekla kako bih legalizirala prostituciju. Ne mogu suditi osobama koje su odrasle u siromaštvu. U Srbiji postoji mnogo pjevačica i manekenki koje se bave prostitucijom. Iskreno, ništa što nije prisilno za mene nije nemoralno. Nismo proveli istraživanje, ali Hrvati vjerojatno na prste jedne ruke mogu nabrojiti starlete koje su “žarile i palile” prije desetak godina. Sve su se uglavnom povukle iz javnog života nakon nekoliko pojavljivanja pred svjetlima reflektora. Instant slava za neke je bila pogubna, a neki su uspjeli i okrenuti lovu na brzinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

- Uvijek kad sam se htjela povući iz javnog života, neka jača sila je odlučila da to ne napravim. Svemir je odlučio da se bavim javnim poslom i to je nešto u čemu sam dobra. Mislim da sam fenomen i magnet za novac, a u budućnosti se vidim kao producent ili scenarist nekog realityja - priča Ava. Na valu slave nastavili su se nizati njezini manekenski, influencerski i reality angažmani, a cijelu famu dobro je utržila. Unovčila je brojne skandale, a zahvaljujući svojemu mozgu, kaže, godinama dobro profitira.

- Moj najveći adut je uvijek bio mozak. Naravno, starlete trebaju lijepo izgledati te biti čiste i dotjerane, ali na estradnom nebu nećeš dugo opstati ako ne razmišljaš svojom glavom. Pa većina starleta iz doba ‘Red Carpeta’ više ne postoji na našoj sceni. Bile su instant - priča nam Ava, a na pitanje tko joj je u to vrijeme bio konkurencija, bez razmišljanja odgovara: “Nikad nisam imala konkurenciju”. S obzirom na to da je karijeru ostvarila i izvan granica Lijepe Naše, Ava nam je objasnila zbog čega susjedna Srbija svakodnevno “proizvodi” mnogo starleta koje se, kao da sutra ne postoji, bez srama seksaju, svađaju, čupaju pred kamerama...

- Jeste li ikad vidjeli srpske programe. Pa oni imaju nekoliko realityja koji godinama traju i brojne ‘treš’ emisije koje su savršeni mamac za zgodne i lijepe djevojke koje maštaju o slavi Kim Kardashian - priča nam Ava, kojoj je skandal i u Srbiji drugo ime. Silikonske ljepotice koje udaraju štiklama po skupocjenim jahtama, sjede u VIP separeima i furaju kopije Chanelovih torbica postale su idoli mladim djevojkama koje s divljenjem gledaju kojekakve starlete s margina društvenih događanja.

Ava nam je otkrila i koliko se situacija promijenila u odnosu na 2010. te zašto su starlete postale svojevrsni “junaci” našega doba.

- Postoje samo tri prave starlete, ostale žive u laži. Uvijek sam bila iskrena i nikad nisam patila od glamura. Kad mi se pije, ja pijem. Kad mi se izlazi, ja izlazim. Prije si imao nekoliko revija tjedno i mogao si zaraditi pristojno, danas je toga sve manje. Nikad nisam trčala za bogatim muškarcima, a odbijala sam svjetske face. Moram s nekom osobom kliknuti uživo da bi odnos prerastao u nešto više - priča nam Ava koja je, iako se nikad nije probila na svjetsko tržište, uspjela “skinuti” bivšeg dečka najpoznatijoj starleti na svijetu, Kylie Jenner (23). Dobro, ne doslovno skinuti, ali je jedna od rijetkih žena koja je odbila druženje sa slavnim reperom Tygom, koji ju je obasipao porukama na Instagramu. Sudeći po tome, Ava će još neko vrijeme “žariti i paliti” isključivo balkanskom scenom.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu