Obavijesti

Show

Komentari 17

Mia Dimšić je Elfse zamijenila Vujicom i promijenila imidž

Mia Dimšić je Elfse zamijenila Vujicom i promijenila imidž
5

Nakon kritika da stylingom podsjeća na Taylor Swift, Mia Dimšić mijenja imidž. Elfsi su u šoku zbog konkurencije. Mnogi se pitaju hoće li sad Matija odijevati Miju

VIDEO

Prije nekoliko dana šef eurovizijske delegacije Tomislav Štengl izjavio je za Jutarnji list da će nas Mia Dimšić (29) na Eurosongu u predstavljati u sasvim drugačijem izdanju.

- Dogovorili smo se da promijenimo cijeli koncept nastupa. Mia se na eurovizijskoj pozornici neće pojaviti u crnom, a koreografija će pratiti poruku pjesme, odnosno san naše predstavnice - najavio je Štengl.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

To je potvrdila i sama glazbenica pojavivši se na dodjeli Večernjakovih ruža u petak u kreaciji Matije Vuice (64). Osječka glazbenica otkrila je dekolte, koji je do sad vješto skrivala, te dio struka, a isto tako izbacila je nogu u zavodljivoj crnoj haljini ukrašenoj lancima. Styling je upotpunila visokim crvenim čizmama na petu. Na Dori prije mjesec dana u Opatiji nosile je 'martensice' i kratke hlače te sako, što su dizajnirali Elfsi, a mnoge je imidžem, scenskim nastupom, ali i pjesmom podsjetila na hit i nastup Taylor Swift 'Willow' u Parizu, gdje je glazbenica također sjedeći svirala gitaru.

Inače Mia nam je nakon pobjede na Dori rekla da su joj usporedbe s Taylor Swift samo komplimenti.

- Meni je ona, ne samo najdraži pjevač i kantautor, nego mi je sve. Svaka njezina izjava, citat, način, radna etika te žene, njezin put, njezina odlučnost u životu, ma meni svaka usporedba s Taylor Swift može biti samo kompliment jer realno, moje skromno mišljenje je da je ona trenutno najjači tekstopisac na svijetu. Meni osobno, kao nekome tko pazi na tekstove i jako je na njih slab - rekla nam je Mia.

No vratimo se na 'modni skandal', kako su ga nazvali modni znalci. Mnogi se sad pitaju znači li to da će Mia na Eurosongu nositi seksepilne kreacije Matije Vuice. Kako doznajemo s HRT-a, Elfsi i dalje službeno odijevaju Miju za Eurosong iako nam upućeni kažu da je za njih pojavljivanje Mije Dimšić u kreaciji Matije Vuice uoči Eurosonga, blago rečeno, neugodna situacija. Zbog novonastale situacije u kojoj se Mia na pozornici u petak pojavila u kreaciji drugog dizajnera, balkanski Dolce&Gabbana, kako im tepaju u javnosti, su kako doznajemo u šoku iako nam nisu htjeli ništa komentirati. Nakon Mijine pobjede na Dori prije mjesec dana bez problema su nam komentirali glazbeničin styling.

Zagreb: Dolazak uzvanika na dodijelu medijske nagrade Večernjakova ruža

- Styling je, kao i nastup, bio osmišljen kao nenametljiv, lišen ikakve zavodljivosti. Mia je isprobala nekoliko kombinacija i u ovoj se najbolje osjećala. Nosila je hlačice koje naprijed izgledaju kao suknja kako bi se izbjegle moguće nezgode tijekom nastupa, a predimenzionirani sako i 'marte' dočarale su snagu njezina karaktera. Kombinacija koju je nosila osmišljena je da je prikaže kao snažnu ženu, kako se ona u njoj i osjećala - ispričao nam je tad Ivan Tandarić iz Elfsa.

Otkrili detalje nastupa Dimšić na Eurosongu: 'Mia neće biti u crnome, koreografija je nova...'
Otkrili detalje nastupa Dimšić na Eurosongu: 'Mia neće biti u crnome, koreografija je nova...'

Matija Vuica nije bila dostupna za komentar, iako nakon dodjele nagrada u petak na svojoj društvenoj mreži nije krila oduševljenje Mijinim lookom za koji je zaslužna, a za koji je dobila same pohvale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina