Obavijesti

Show

Komentari 6

Mia Dimšić o optužbama za plagiranje: 'To je pozitivno jer sad mi treba puno promocije!'

Mia Dimšić o optužbama za plagiranje: 'To  je pozitivno jer sad mi treba puno promocije!'
5

Na društvenim mrežama mnogi optužuju pobjednicu Dore da je u pjesmi 'Guilty Pleasure' plagirala hit Taylor Swift, no ona to odlučno demantira i ističe pozitivne strane 'kontroverze'

VIDEO

Osječanka Mia Dimšić (29) u subotu je pobijedila na  Dori, te će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Torinu. Njezina pjesma  ‘Guilty Pleasure’ je zbog sličnosti s hitom ‘Willow’ Taylor Swift izazvala je burne reakcije publike. Neki su je čak proglasili plagijatom, no Mia to oštro demantira.

POGLEDAJTE VIDEO

VIDEO

Naime, pjevačica je danas gostovala u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’, te se osvrnula na optužbe na račun svoje pjesme 'Guilty Pleasure'.

 - Ako ćete mene pitati je li plagijat, ja ću vam naravno reći da nije. Točno se zna što je plagijat i vrlo je matematički jasno kada je nešto plagijat, a kada nije. Nemam to čak potrebu ni demantirati, jer to je kao da mene sada netko uvjerava da je dva plus dva pet - izjavila je Dimšić.

Ekskluzivni intervju s Miom Dimšić nakon Dore: 'Usporedba s Taylor Swift mi je kompliment'
Ekskluzivni intervju s Miom Dimšić nakon Dore: 'Usporedba s Taylor Swift mi je kompliment'

- Poštujem svačije mišljenje, ali jednostavno nije. Meni je jasno da mora nastati kontroverza i mislim da trebam na nju gledati pozitivno jer sad mi treba puno PR-a. Svaki PR je dobar PR! A i Taylor Swift je čudo i hvala ljudima što podsjećam na Taylor Swift – zaključila je Mia.

Podsjećamo, Mia je odmah nakon pobjede za 24sata otkrila kako joj je svaka usporedba s njezinom omiljenom pjevačicom Taylor kompliment.

- Meni je ona, ne samo najdraži pjevač i kantautor, nego mi je sve. Svaka njezina izjava, citat, način, radna etika te žene, njezin put, njezina odlučnost u životu, ma meni svaka usporedba s Taylor Swift može bit samo kompliment jer realno, moje skromno mišljenje je da je ona trenutno najjači tekstopisac na svijetu. Meni osobno, kao nekome tko pazi na tekstove i jako je na njih slab - rekla je Dimšić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane