Obavijesti

Show

Komentari 30

Mia Dimšić treba nastupati s Mladenom: 'Neću mu otkazati'

Mia Dimšić treba nastupati s Mladenom: 'Neću mu otkazati'
12

No unatoč podignutoj optužnici, Osječanka ima čvrsti stav o situaciji koja se događa između bračnog para Grdović i tvrdi da neće odustati od nastupa na njegovom koncertu

VIDEO

Da, pozvana sam na Mladenov koncert, ali nisam znala da je on optužen za obiteljsko nasilje, ovo mi je zaista prva vijest, rekla nam je zaprepaštena pjevačica Mia Dimšić (26).

Pokretanje videa...

01:10

Vidno iznenađena viješću koju smo joj javili nakratko je ostala bez riječi, nije mogla vjerovati da bi se Mladen Grdović (60) drsko ponašao prema supruzi Brankici (49) i njezinoj prijateljici. Naime, zadarski pjevač, čim je najavio koncert za jubilarnu godišnjicu pjevačke karijere, nije puno razmišljao o gostima koji će mu se pridružiti na slavlju.

Zagreb: Slušatelji Narodnog radija izabrali pjesmu godine

Uz Zlatka Pejakovića (68), Jasmina Stavrosa (64), Ivanu Kovač (41), Maju Šuput (39), Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka (39), odlučio je pozvati i mladu Osječanku Miju na svoj koncert povodom 40 godina karijere. Iako s Dimšić nikad nije snimio ni jednu pjesmu, želio je da mu mlada pjevačica bude gošća na njegovu velikom slavlju.


- Sa svima sam na glazbenoj sceni u dobrim odnosima. Ipak, odlučio sam pozvati mlađe izvođače da nastupaju. Publika je za njih već čula, naravno, ali smatram da ih se treba malo pogurati jer je u Hrvatskoj teško biti pjevač. Bit će ih barem pet i ne smijem vam otkriti sve. Između ostalih, pozvao sam Miju Dimšić i Ivanu Kovač - rekao je pjevač početkom siječnja.

Mia je bila iznenađena Mladenovim pozivom i rado ga je prihvatila, odgodila je sve obaveze 15. veljače samo kako bi mogla nazočiti slavlju, a i sama se nada kako će se i ona jednog dana naći na Mladenovu mjestu i slaviti poveći broj godina karijere. No unatoč podignutoj optužnici, Osječanka ima čvrsti stav o situaciji koja se događa između bračnog para Grdović.

- Privatni život mojih kolega, njihov rad, opus i stvaralaštvo te kreativnu energiju ne dovodim u vezu jedno s drugim - izjavila je Dimšić nakon što smo je pitali bi li nastupala s Grdovićem ako bi optužnica bila valjana i ako bi pjevač morao snositi posljedice. 
Tako je potvrdila da će, unatoč nasilju za koje se pjevača tuži, svejedno pjevati i slaviti sa zadarskim pjevačem na pozornici.

Nisam čuo da je Grdović napao Brankicu, majke mi, rekao nam je Jasmin Stavros (64). Hoće li nastupati na Grdovićevu koncertu na Višnjiku, nije nam mogao otkriti.

- Teško je to pitanje. Pa ne odlučujem ja hoću li pjevati ili ne. Nemam slobodnu volju, time se bavi moj menadžer - objašnjava nam popularni pjevač. Ističe da nije dobro tvrditi da je Grdović obiteljski nasilnik prije nego što se sasluša druga strana.

- Osobno ne podržavam obiteljsko nasilje, a pitanje je da li je obiteljskog nasilja kod Grdovićevih uopće bilo. Puno se puta pričalo da je Mladen napao Brankicu, a onda bi na kraju ispalo da nije - poručuje Staki. Mladena Grdovića opisuje kao super, normalnog i humanog čovjeka.

- Čuli smo se prije nekoliko dana. S Brankicom je išao kod Pape. Nazvao me da mi kaže kako mi je kupio nekakve poklone iz Rima - rekao nam je Stavros. 

SAVRŠENI PAROVI: Ovi horoskopski znakovi najbolje idu zajedno, po svemu si odgovaraju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'